Met de Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla ervaren seksspeeltjes fans een intens seksueel plezier. Dit artikel heeft een lengte van 20 cm en is gemaakt van lichaamsvriendelijke, kwaliteitsmaterialen. De soft touch textuur biedt een ongeëvenaarde sensatie. Met de stevige zuignap geef je een ervaring die je nooit zult vergeten.

De eigenschappen van Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla:
– Afmeting: 8″ / 20 cm
– Materiaal: Lichaamsvriendelijke siliconen
– Textuur: Zachte touch
– Zuignap
– Kleur:Vanilla

Wat is Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla?

De Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla is een seksspeeltje voor zowel mannen als vrouwen met een vingers-dikke dong van 20 cm. Het is gemaakt van lichaamsvriendelijk siliconen, die zacht en veilig aanvoelt. De zuignap aan de basis biedt extra zekerheid voor progressieve beleving. De speciale textuur en de geurloze vanilla kleur zorgen voor een perfect sensueel avontuur.

Hoe gebruik je Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla?

Als je Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla wilt gebruiken, moet je eerst genieten van de luxueuze textuur en de subtiele vanilla kleur. De geurloze siliconen constructie voelt warm aan en is makkelijk te gebruiken. U kunt het speeltje ook in combinatie met gebruiken. Je kunt de Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla direct aan de zuignap bevestigen om een ultieme sensatie te ervaren.

Voor wie is de Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla bedoeld?

De Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla is bedoeld voor iedereen die een ultieme sensatie wilt ervaren en zijn seksleven wil verbeteren. Het is een volledig veganistisch seksspeeltje dat gemaakt is van lichaamsvriendelijke en geurloze siliconen. Het is ontworpen voor zowel beginners als voor ervaren seksspeeltje liefhebbers.

Hoe kan de Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla je seksleven verbeteren?

De stevige zuignap en de realistische vorm. van de Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla verbeteren je seksleven met een krachtigere stimulatie. Je wordt overweldigd door een ongekende sensatie die je gelijk wil laten genieten. De combinatie van een perfecte textuur en uitzonderlijke kleur zal je overweldigen met ultiem plezier.

Waarmee kunnen we de Slimline Dong with Suction Cup- 8″ / 20 cm – Vanilla gebruiken?

Je kunt de Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla gebruiken in combinatie met veel andere seksspeeltjes en toys. Denk hierbij aan anal pluggen, , penisringen en uitrusting. Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla is ook perfect te combineren met verschillende posities zoals Doggy Style of Missionary Position voor een intensief avontuur. Je kunt het ook combineren met spannende rollenspellen.

Hoe schoon je de Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla?

De Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla moet je na gebruik goed schoonmaken met lauwwarm water en milde zeeppoeder. Breng voor extra hygiëne na het reinigen altijd een speciale antibacteriële toy cleaner aan. Vergeet na het schoonmaken niet om de toy af te drogen met een schone doek.

Waarom zou je de Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

De Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla biedt een realistische sensatie die perfect aanvoelt. De zuignap zorgt voor extra zekerheid en comfort. Met deze unieke toy ervaar je ultieme sensuele verwondering. Bestel daarom nu je Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla bij Ladykiller.nl . Wij leveren discrete verpakkingen en snelle verzending. Geniet binnenkort van de speciale ervaring van de Slimline Dong with Suction Cup – 8″ / 20 cm – Vanilla.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421555207