Twirling Pro – Blue is een innovatief sextoy voor het gebied geslachtsversterking en stimulatie. Dit revolutionaire speeltje is speciaal ontworpen om je seksleven te verbeteren en je meer intens genot te bieden. Met de Twirling Pro – Blue schuilt jouw ultieme dromen, die je nooit gedacht had, om de hoek!

Voordelen van de Twirling Pro – Blue:
• Gemaakt van medisch kwaliteits silicone dat veilig en hypoallergeen is
• De schacht van het speeltje heeft een sterk rotatie-effect voor intense g-spot stimulatie
• 9 verschillende rotatie-instellingen en 9 afzonderlijke vibratie-instellingen
• USB oplaadbaar
• Waterdicht en 100% submersibel
• Zachtjes verlichte LED knop

Wat is de Twirling Pro – Blue?

De Twirling Pro – Blue is een innovatief sextoy dat je alle genot biedt dat je jezelf of je partner kan voorstellen. Met deze revolutionaire speeltjes kan je je seksleven op een meer intieme manier inrichten en elkaar onvergetelijke plezier schenken. Het speeltje is gemaakt van medisch kwaliteits silicone dat veilig en hypoallergeen is.

De schacht van het speeltje heeft een sterk rotatie-effect, met 9 verschillende rotatie-instellingen dat een totaal nieuwe dimensie aan seksueel genot biedt. Deze instellingen verschillen in patronen, snelheid en intensiteit waarmee je seksleven een unieke ervaring wordt om nooit te vergeten.

De Twirling Pro – Blue heeft ook 9 afzonderlijke vibratie-instellingen die tegelijk worden geactiveerd met de rotatie-instellingen om de ultieme stimulatie en climax te bereiken. Al deze functies kunnen worden bediend met de zacht verlichte LED knop. Het speeltje is USB-oplaadbaar en 100% submersibel (waterdicht) voor een meer comfortabel en hygiënisch gebruik.

Hoe wordt de Twirling Pro – Blue gebruikt?

Het gebruik van de Twirling Pro – Blue is heel eenvoudig: om het speeltje te activeren, houd je de LED knop ingedrukt; de LED knop is zacht verlicht zodat je de instellingen aanstuurt in het donker. De roterende schacht, met 9 verschillende rotatie-instellingen, is gemaakt voor direct contact met je meest gevoelige plekken. Door 11 intensiteits- en variërende snelheidsstanden te gebruiken, kan je de onvergetelijke ervaring creëren die je wilt.

Voor gebruik, wordt geadviseerd om eerst glijmiddel te gebruiken. Wanneer je klaar bent met jouw spannende avontuur, druk je kort op de LED knop voor uitzetten en voer je een grondige reiniging uit met warm water en speciale sextoy reinigingsmiddelen.

Voor wie is de Twirling Pro – Blue bedoeld?

De Twirling Pro – Blue is geschikt voor iedereen die is op zoek naar meer variatie en en die op zoek is naar intensief genot. Of je nu single of in een relatie bent, deze innovatieve speeltjes met veel mogelijkheden maken het mogelijk om een meer vervullend seksleven te hebben, alleen of met je partner. Het speeltje biedt een geweldig alternatief voor degenen die op zoek zijn naar meer intense g-spot stimulatie.

Hoe kan de Twirling Pro – Blue je seksleven verbeteren?

De Twirling Pro – Blue is er speciaal voor gemaakt om je seksleven te verbeteren door meer intens genot te bieden. Met de 9 verschillende rotatie-instellingen en de 9 andere vibratie-instellingen kan je ingrediënten toevoegen aan je seksleven die je normaal niet zou ervaren.

De rotatie- en vibratie-instellingen kunnen worden gecombineerd met andere speeltjes en toys voor een nog indrukwekkender, onvergetelijke seksuele ervaring, of je nu single bent of met je partner. Met de Twirling Pro – Blue kan je jouw seksleven naar een hoger niveau brengen door meer variatie en meerspeunigen toevoegen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Twirling Pro – Blue gebruiken?

De Twirling Pro – Blue is een revolutionair sextoy dat je seksleven totaal kan veranderen. Het speeltje is compatibel met alle andere speeltjes en toys die je in onze seksshop Ladykiller.nl vindt.

Je kunt bijvoorbeeld de Twirling Pro – Blue combineren met andere speeltjes en vibraties voor de ultieme stimulatie en wat extra interessante sound effects. Daarnaast kun je ook andere elektronische speeltjes combineren met de Twirling Pro – Blue, zoals een remote control of een app-gestuurd sextoy, om je seksleven kleur te geven.

Hoe moet de Twirling Pro – Blue gereinigd worden?

Heel belangrijk om te weten is dat de Twirling Pro – Blue na gebruik goed gereinigd moet worden. Om het speeltje goed te reinigen moet je het eerst uitzetten met de LED knop. Na uitzetten voer je een grondige reiniging uit met warm water en een speciale sextoy reiniger, zoals Ladykiller Toy Cleaner.

Het is belangrijk om de schroefdraad in de buurt van de goed te reinigen en de twee onderdelen van de Twirling Pro – Blue met water en een speciaal reinigingsmiddel te desinfecteren. Na het reinigen laat je de Twirling Pro – Blue goed drogen voordat je hem weer opbergt.

Probeer de Twirling Pro – Blue en koop hem bij Ladykiller.nl

Ben jij ook op zoek naar meer seksuele ervaring? Dan is de Twirling Pro – Blue een perfecte keuze. De combinatie van rotatie-instellingen en vibratie-instellingen van de Twirling Pro – Blue zal zeker aan al je seksuele verlangens voldoen om je seksleven een compleet nieuwe dimensie te geven. Probeer de Twirling Pro – Blue en koop deze innovatieve sextoy in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421555108