Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue is de perfecte sextoy voor allen die opzoek zijn naar een medium formaat speeltje met een diep, donker blauwe kleur. De meeste sextoys zijn doorgaans maar 9 inch kan de Slimline van Cobalt Blue is volledig van siliconen en heeft een beetje een gekartelde buitenkant. Het heeft ook een metalen versiering bij de basis waarmee je eenvoudig grip houdt terwijl je dit speeltje gebruikt.

Eigenschappen van Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue:
– Uitstekende grip met de metalen versiering bij de basis
– 9 inch / 22 cm lang
– Volledig gemaakt van siliconen
– Medium formaat sextoy met een diepe, donkere kleur
– Gekartelde buitenkant voor extra stimulatie

Wat is Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue?

Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue is een medium formaat sextoy met een diepe, donkere kleur. Het is gemaakt van siliconen dat bekend staat om zijn soepelheid en flexibiliteit. Dit maakt het perfect om te gebruiken voor zowel het verkennen van anale als vaginale activiteiten. Het heeft ook een metalen versiering bij de basis, waardoor je eenvoudig een goede grip krijgt tijdens het gebruik. Idealiter is het beste om een waterbasis glijmiddel te gebruiken voor een stimulatie.

Hoe gebruik je Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue?

De Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue is eenvoudig te gebruiken. Opwarmen voordat je begint met je activiteiten is een must. Dit kan door het speeltje eerst een tijdje in warm water te zetten. Op deze manier wordt het keramisch materiaal verwarmd waardoor je het meer kunt gebruiken. Voor alle zekerheid kun je ook een glijmiddel gebruiken als je nog niet zo ervaren bent met sextoys. Als je de Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue gaat gebruiken, begin met het rustig en licht inbrengen. Gebruik geen kracht en bouw het langzaam op. Met de licht gekartelde buitenkant, voelt het speeltje nog lekkerder en gaat het gevoel verder dan een ander glad sextoy.

Voor wie is Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue bedoeld?

De Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue is een perfect speeltje voor beginners en ervaren gebruikers. Het heeft de perfecte combinatie van eenvoud en stimulatie en is daardoor geschikt voor alle activiteiten. Het is ideaal voor solode seks, maar ook voor koppels die opzoek zijn naar een extra stimulatie tijdens hun seksuele activiteiten.

Hoe verbetert Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue je seksleven?

De Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue kan je seksleven verbeteren door de ervaring die het gevoel van siliconen bij je teweeg brengt. Het unieke materiaal geeft een natuurlijk gevoel wat je een extra element van stimulatie geeft. De metalen versiering bij de basis voegt extra grip toe, zodat je deze ook gemakkelijk op verschillende snelheden kunt gebruiken.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue gebruiken?

De Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue is een ideale keuze als je er speeltjes bij wil gebruiken die je masturbatieervaring op een hoger niveau soorten brengen. Er zijn verschillende die je kunt gebruiken om het gevoel te verhogen. Ook kun je de Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue combineren met anale ballen en . Het gebruik van deze producten in combinatie met de Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue kan veel nieuwe ervaringen opleveren.

Hoe moet je de Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue reinigen?

De Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue is het beste te reinigen met warm water en een milde zeep of een speciale sextoy reinigingsspray. Gebruik absoluut geen agressieve chemicalien om de Slimline zoals bleekmiddelen, omdat dit het keramisch materiaal kan beschadigd. Wrijf de Slimline af met een schone doek en droog het vervolgens met een droge handdoek af.

Waarom moet je de Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue proberen en bij Ladykiller.nl kopen

Als je op zoek bent naar een goedkope mediumformaat sextoy met een diep, donkere kleur, dan is Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue perfect voor jou. Het is gemaakt van siliconen en heeft een unieke gekartelde buitenkant wat een verrukkelijk en intens gevoel geeft tijdens het gebruik. Met haar metalen versiering bij de basis, heb je een maximum aan grip en extra controle over het speelgoed. Verkort ook de tijd door je speeltje bij ons aan te schaffen. Koop het Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar hoe Slimline – 9″ / 22 cm – Cobalt Blue jouw seksleven, en dat van je partner, naar een hoger niveau kan tillen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421527105