Klaar voor een sensuele ervaring die je seksleven op de proef stelt? De Slim Stick Grape Ice – – 20,5 cm van Ladykiller.nl is precies wat je zoekt. Met deze innovatieve sextoy kun je allerlei spannende avonturen ontdekken. In deze uitgebreide productbeschrijving geven we je een overzicht van de eigenschappen, het gebruiksgemak, de voordelen en het onderhoud van deze dildo.

Eigenschappen van de Slim Stick Grape Ice – Dildo – 20,5 cm:

– Gemaakt van 100% medisch silicone
– Heeft een 20,5 cm lange schacht
– Veiligheidsslot met vier cijfers
– Stoere en stijlvolle uitstraling
– Uitstekende stevigheid en flexibiliteit
– Uitgerust met stille vibratie-instellingen
– Waterbestendig

Wat is slim stick grape ice – dildo – 20,5 cm?

De Slim Stick Grape Ice – Dildo – 20,5 cm van Ladykiller.nl is een kwalitatief hoogwaardig en veelzijdig sextoy dat grenzeloze sensuele momenten mogelijk maakt. De dildo is gemaakt van 100% medisch silicone dat tot de veiligste materialen behoort. Het is flexibel, waterbestendig en lichtelijk getextureerd, voor een extra stimulatie. De 20,5 cm lange schacht is bovendien voorzien van een veiligheidsslot met vier cijfers, zodat je de dildo kunt vergrendelen voordat je hem meeneemt naar een afspraakje.

Hoe gebruik je slim stick grape ice – dildo – 20,5 cm?

De Slim Stick Grape Ice – Dildo – 20,5 cm is ontworpen om seksuele avonturen mee te ondernemen. Om zachte en uitdagende stimulatie te ervaren kun je de dildo alleen of met een partner gebruiken. Je kunt het speeltje gemakkelijk vergrendelen en uitproberen met intieme massageolie of een om het een extra spannend tintje te geven. Door middel van de vibratie-instellingen kun je een geruisloos genot beleven, waardoor je met de dildo op elke plek je fantasie de vrije loop kunt laten.

Voor wie is de slim stick grape ice – dildo – 20,5 cm?

De Slim Stick Grape Ice – Dildo – 20,5 cm is een uitstekende keuze voor iedereen, omdat het gemaakt is van 100% medisch silicone, wat bekend staat om zijn veiligheid. Dankzij de flexibele en stevige schacht, het veiligheidsslot en de stille vibratie-instellingen staat het zowel beginners als meer ervaren sextoy liefhebbers toe om grenzeloze sensuele momenten te beleven.

Hoe kan de slim stick grape ice – dildo – 20,5 cm je seksleven verbeteren?

De Slim Stick Grape Ice – Dildo – 20,5 cm van Ladykiller.nl is ontworpen om al je wilde ën waar te maken. Het is een kwalitatief hoogwaardige sextoy die uitzonderlijke prestaties levert. De dildo heeft een 20,5 cm lange schacht en is voorzien van stille vibratie-instellingen, waardoor je extra sensuele genot kunt ervaren. De dildo is tevens voorzien van een veiligheidsslot met vier cijfers, waardoor je de dildo stevig kunt vergrendelen voordat je hem meeneemt naar een afspraakje. Samen met de geavanceerde vibratie-instellingen biedt dit speeltje je een onvergetelijke ervaring in het comfort van je eigen slaapkamer.

Met welke andere speeltjes en toys je slim stick grape ice – dildo – 20,5 cm kunt gebruiken?

De Slim Stick Grape Ice – Dildo – 20,5 cm kan gecombineerd worden met veel andere sextoys voor een unieke ervaring. De dildo is uitstekend te gebruiken met een vibrator of intieme massageolie. Het speeltje is ook ideaal om samen met een cockring te gebruiken voor extra spannende avonturen.

Hoe moet je de slim stick grape ice – dildo – 20,5 cm reinigen?

Babyzeep, warm water en een handdoek zijn de enige tools die je nodig hebt om de Slim Stick Grape Ice – Dildo – 20,5 cm te reinigen voor en na gebruik. Rub de babyzeep in het speeltje en spoel het af. Dep daarna de dildo droog met een zachte handdoek of met speciaal katoenen papier. Laat het speeltje vervolgens minimaal een paar uur luchten totdat het helemaal droog is.

Probeer de slim stick grape ice – dildo – 20,5 cm en koop hem bij ladykiller.nl

Wil je jouw seksleven naar een nog hoger niveau tillen? Dan is de Slim Stick Grape Ice – Dildo – 20,5 cm van Ladykiller.nl precies wat je zoekt. Deze veelzijdige dildo biedt een uitstekende combinatie van stevigheid en sensualiteit en helpt je bij het ontdekken van nieuwe grensverleggende avonturen. Koop hem nu in onze shop en geniet van een stevige, extra lange schacht, een stil maar krachtig vibratiesysteem, een veiligheidsslot en een uitstekende waterbestendigheid. Je zult geen seconde spijt krijgen van je aankoop.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

643380985705