De Slim Stick Cherry Ice – – 20,5 cm is het perfecte seksspeeltje voor iedereen die op zoek is naar een prettige dildo met een realistische vorm, feel en kleur. Deze 20,5 cm lange dildo heeft een brede, krachtige schacht met zachte, fluweelachtige details die de juiste stimulatie bieden. De Slim Stick cherry ice Dildo – 20,5 cm is gemaakt van hoogwaardig medische siliconen en is zeer hygiënisch in gebruik, waardoor het de perfecte dildo voor iedereen is die op zoek is naar meer avontuur in de slaapkamer. De dildo heeft een rijk, intens kersenkleur en is voorzien van een vloeiende, platte schacht met subtiele golven en plooien.

Eigenschappen van Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm

– Gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen
– 20,5 centimeter groot
– Zachte, fluweelachtige details
– Platte schacht met subtiele golven en plooien
– Kakkerlak kersenkleur
– Volledig waterdicht

Hoe gebruik je Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm

De Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm is een perfecte aanvulling op elk seksleven. Het is perfect voor solo-, duo- en trioseks en kan behalve vaginale ook anale stimulatie bieden voor een nieuw niveau van genot. Het is een perfect seksspeeltje voor zowel beginnende als ervaren seksspeeltjesgebruikers. Door speciale technologie en absolute hygiëne is het perfect geschikt voor iedereen die het avontuur in de slaapkamer wil opzoeken.

Voor wie is de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm bedoeld?

De Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm is bedoeld voor mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in het vinden van meer plezier in de slaapkamer. Of je nu alleen dieper in je sensualiteit wilt duiken, of samen met je partner wil experimenteren met intieme spelletjes, de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm is de perfecte partner.

Hoe de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm je seksleven kan verbeteren

De Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm is perfect voor mensen die meer te weten willen komen over hun erogene zone en hun seksuele verlangens willen verkennen. Het kan je helpen je seksuele horizon te verleggen en je boldness en zelfvertrouwen te vergroten. Het gebruiken van een dildo, waaronder de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm, zal je seksleven verrijken door extra stimulatie en nieuwe ën te ontdekken.

Met welke andere seksspeeltjes en seks toys je Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm kan gebruiken

De Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm is zeer geschikt voor gebruik met andere seksspeeltjes en sextoys voor nog betere resultaten. Dit betekent dat je een dildo kan gebruiken met een om extra stimulatie tijdens het spelen te verkrijgen. Ook kan je de dildo gebruiken met een -set, een externe clitorisstimulator en een cockring. Samen met de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm kun je echt briljante zaken creëren.

Hoe je de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm moet reinigen

Het is belangrijk je seksspeeltjes en sextoys na elk gebruik op de juiste manier te reinigen. Om de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm correct te reinigen kan je een geschikte toy cleaner gebruiken, warm water en een niet-agressief anti-bacterieel zeep. Vergeet niet alle gebieden waar de dildo contact heeft gehad volledig schoon te maken.

Koop de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm online bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsdildo met een perfecte afmeting en een authentieke feel, dan kun je de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm vandaag nog kopen bij Ladykiller.nl. Onze seksshop heeft de beste dildo's in een groot assortiment, allemaal gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen en 100% waterdicht. de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 20,5 cm vandaag nog uit en er is geen twijfel over mogelijk dat je er geen spijt van krijgt. Jouw avontuur in de begint hier!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

643380985682