Bind je schoentjes, trek je leukste lingerie aan en klaar om door de brede collectie van Toys van Ladykillers.nl te nemen! Slim Stick Cherry Ice – – 15 cm is onze nieuwste ster die precies weet wat het betekent om jou een unieke seksuele ervaring te geven. Met zijn realistische vorm en verleidelijke kleur van donkerrode kersen, het Schoonste silikon en het licht gebogen uiteinde dat precies op de juiste plek lijkt te landen, brengt de Slim Stick Cherry Ice-Dildo je seksspel naar een hoger level.

Wat is de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 15 cm?

De Slim Stick Cherry Ice – Dildo is een 15 cm lange en 2 cm dikke seksspeeltje die gemaakt is van 100% medisch silikon, veilig voor gebruik en gemakkelijk te reinigen. De donkerrode kersenkleur verleidt met een glans en is uiterst realistisch, net als de haakvormige uiteinden die erom vragen om jou heel diep binnen te dringen. Perfect voor solo- of dubbelplezier, deze realistische dildo is erg flexibel maar tegelijk stevig genoeg om zich stevig te laten voelen.

Hoe wordt de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 15 cm gebruikt?

De Slim Stick Cherry Ice – Dildo is perfect te gebruiken voor solospel of met een partner. Voel de sensatie van de stevige en strakke Siliconenmaterialen die binnendringen en aan ieder straaltje van jouw lichaamstint wrijven. Probeer deze Dildo te gebruiken met een kamergenoot, vriend of vriendin voor een gezamenlijk -enthousiastme, of alleen voor een spannende sessions waar jouw fantasie de vrije loop kan hebben.

Voor wie is de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 15 cm bedoeld?

De Slim Stick Cherry Ice – Dildo is ontworpen om een sensuele liefdeservaring te bieden aan iedereen die van realistische speeltjes en toys houdt. Deze Dildo is bedoeld om te worden gebruikt door iedereen, ongeacht de seksuele achtergrond. Het is perfect voor het beginnende plezierhelden, maar ook ervaren liefhebbers kunnen van de Soft Slim Stick Cherry Ice – Dildo genieten!

Hoe kan de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 15 cm je seksleven verbeteren?

De Slim Stick Cherry Ice – Dildo is ontworpen om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Het is een krachtig en tegelijk elegant seksspeeltje dat aan jouw lichaamsteam tint wrigt en perfect een echte uitdaging is om precies de plek bij jouw te bereiken. Verken de mogelijkheden samen met je partner.

Met welk ander speeltjes en toys kan de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 15 cm worden gebruikt?

De Slim Stick Cherry Ice – Dildo is een flexibel seksspeeltje waarmee je al je fantasieën kunt verkennen. Je kunt het gebruiken op zijn eigen in een koppel, of je kunt het combineren met andere speeltjes zoals een , een anal plug of krachtige voor nog meer sensatie.

Hoe moet je de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 15 cm reinigen?

Gebruik een milde intimiteitsmiddel of warm zeepsop om de Slim Stick Cherry Ice – Dildo schoon te maken. Vermijd alcohol, aceton of ammonia die het Siliconenmateriaal kunnen aantasten. Spoel nadat je het speeltje hebt schoongemaakt grondig af en laat het goed drogen.

Waarom zou je de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 15 cm proberen en bij onze online shop Ladykiller.nl kopen?

De Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 15 cm van Ladykiller.nl is een verleidelijk, haarscherpe en zeer realistische seksspeeltje waarmee je nieuwe technieken en ervaringen met jouw sekspartner kunt verkennen of je alleen op het beste orgasme kunt sturen. De ruimte van 15 cm maakt het perfect voor elk speltype en het zachte Siliconenmateriaal zorgt voor een zijdezacht en comfortabel gevoel. Bestel nu de Slim Stick Cherry Ice – Dildo – 15 cm en laat je vervoeren naar een andere wereld vol plezier.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

643380985620