Het perfecte “instrument” voor seksueel plezier
De Slim Stick Berry Ice – – 20,5 cm is het perfecte seksspeeltje voor iedereen die op zoek is naar extra plezier in de slaapkamer. Met een afmeting van 20,5 cm en een gewicht van 400 gram is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm bijzonder comfortabel en handelbaar. Met zijn zachte coating voelt hij heerlijk aan op je huid en zorgt voor een directe stimulatie als je de dildo verplaatst. Hij is gemaakt van hypoallergene materialen wat hem geschikt maakt voor mensen met een gevoelige huid.

Eigenschappen
– Afmeting van 20,5 cm
– Gewicht van 400 gram
– Zachte, comfortabele coating
– Hypoallergeen materiaal
– Stimuleert bij elke verplaatsing

Hoe gebruik je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm?

Hoe gebruik je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm is geschikt voor zowel vaginale als anale stimulatie. De dildo heeft een bijzonder zachte coating wat je extra comfort biedt bij elke penetratie. Bij vaginale stimulatie kun je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm steeds een stukje dieper bewegen om je te stimuleren. Ook is het mogelijk om de dildo op bepaalde plekken op en neer te bewegen voor een verhoogd libidoplaatje. Bij anale stimulatie is het belangrijk om te beginnen met de juiste grootte, en de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm is hiervoor uitgestekend geschikt. Om een vloeiende beweging te maken is het aan te raden om een glijmiddel te gebruiken, om te voorkomen dat de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm bij elke stoot hapert.

Voor wie is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm?

Voor wie is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm is de perfecte dildo voor iedereen die op zoek is naar extra plezier in de slaapkamer. Met een afmeting van 20,5 cm is hij bijzonder geschikt voor beginners die op zoek zijn naar de juiste afmeting voor hun seksleven. De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm is ook geschikt voor meer ervaren gebruikers, die op zoek zijn naar meer stimulatie tijdens seks.

Hoe verbetert de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm je seksleven?

Hoe verbetert de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm je seksleven?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm biedt je meer manieren om intieme momenten te beleven. Met zijn zachte coating wordt elke stimulatie onmiddellijk geactiveerd en kun je de dildo logisch laten bewegen. Met de perfecte grootte en het gebruiksvriendelijke ontwerp zal de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm voor een nog heftiger climax zorgen bij zowel jou als je partner.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm combineren?

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm combineren?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm kan gecombineerd worden met een verscheidenheid aan seksspeeltjes. Als je op zoek bent naar meer G-spot stimulatie, kun je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm combineren met een kleiner type seksspeeltje zoals de Pocket Rocket. Of combineer de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm met een krachtige , zoals de Vibrator Magic Egg, voor een intensere stimulatie. Er zijn veel verschillende speeltjes en toys waarmee je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm kan combineren, wat het plezier voor jou en je partner vergroot.

Hoe reinig je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm?

Hoe reinig je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm moet na elk gebruik met een warm en nat doekje worden schoongemaakt. Doe hier eventueel wat speciaal reinigingsmiddel voor seksspeeltjes bij. Laat de dildo vervolgens goed opdrogen alvorens je hem opbergt in het meegeleverde opbergzakje. Bij regelmatig gebruik is het aanbevolen om de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm ook met een antiseptisch reinigingsmiddel te reinigen, wat je kunt kopen in onze seksshop Ladykiller.nl.

Probeer de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm!

Probeer de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm!

Als je op zoek bent naar extra plezier in de slaapkamer, dan is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm precies wat je nodig hebt. Met zijn zachte, comfortabele coating brengt hij je meteen in de juiste stemming. Bestel de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm nu in onze seksshop Ladykiller.nl om te profiteren van de vele voordelen die deze dildo te bieden heeft. Probeer nu de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 20,5 cm en laat je seksleven een boost geven!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

643380985699