De Slim Stick Berry Ice – – 18 cm is een gebruiksvriendelijke dildo uit onze Ladykiller.nl seksspeeltjescollectie die speciaal is ontworpen voor zowel beginners als geavanceerde gebruikers. Met een gladde siliconen coating van 18 cm, technisch ontworpen grotes voor het genot en subtiele glitters is deze eenvoudig en consmuele gebruiksvriendelijke dildo een must-have voor iedereen die klaar is voor een avontuur.

Eigenschappen Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm:

– Gladde siliconen coating
– 18 cm lengte
– Technisch ontworpen grotes voor optimaal genot
– Subtiele glitters

Wat is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm is een innovatieve seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om je seksleven te verrijken. Met zijn gladde siliconen coating is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm ontworpen om zorgeloos genot te bieden. De technisch ontworpen grotes en subtiele glitters bieden zowel beginners als ervaren gebruikers een meeslepend sexueel avontuur.

Hoe gebruik ik de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm is droog en waterdicht, waardoor hij veilig kan worden gebruikt in een vochtige omgeving. Je kunt het gebruiken voor zowel anal als vaginal klaarkomen en je kunt het ook gebruiken met een vochtige of droge seksspuitzak. Je kunt de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm ook gebruiken in combinatie met een om je genot te verhogen.

Voor wie is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm bedoeld?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm is bedoeld voor alle seksspeeltjesliefhebbers. Of je een beginner of een geavanceerde gebruiker bent, de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm biedt een veilig en comfortabel seksspeeltje voor iedereen.

Hoe kan de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm je seksleven verbeteren?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm is een perfecte manier om je seksleven te verrijken. Je kunt het gebruiken om je meest kinky fantasieën uit te proberen, meer controle te krijgen over je orgasmes en leren hoe je de meest intieme plekken van je lichaam beter kunt stimuleren. De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm biedt je de mogelijkheid om meer controler te krijgen over je genot, waardoor je de controle krijgt over je seksleven.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm gebruiken?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm is compatibel met veel andere seksspeeltjes en toys zoals , , anal Pluggen en andere speeltjes. Je kunt hem ook gebruiken als verlenging van je vingers voor een meer betrokken seksspel.

Hoe reinig ik de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm?

Je kunt de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm eenvoudig schoonmaken met warm water en een milde zeep en daarna afdrogen met een zachte doek. Om je seksspeeltjes zo lang mogelijk in goede staat te houden, is het aan te raden om ze na elk gebruik te reinigen om bacteriën te elimineren.

Probeer de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een verfrissend en spannend seksspeeltje, is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm een geweldige en veilige keuze. Om de volledige ervaring te kunnen voelen, raden we je aan om de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 18 cm te proberen bij Ladykiller.nl, je one-stop-shop voor al je seksspeeltje behoeften.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

643380985668