Met de user-friendly Siber Stick Berry Ice – – 15 cm maak je seksuele fantasies waar! Deze flexibele dildo is gemaakt van figuurvriendelijk silicone en heeft een afmeting van 15 cm. Hiermee is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm het perfecte seksspeeltje voor iedereen die vooral kleinere seksspeeltjes wil gebruiken zonder in te boeten aan kwaliteit.

Kenmerken:
– Flexibele, figuurvriendelijke Silicone
– Afmetingen: 15 cm
– Realistische look en feel
– Discreet
– Phthalate vrij
– Siliconen ring

Wat is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm is een perfect seksspeeltje om je ën mee waar te maken. Deze kleine dildo heeft een realistische look en feel van een echte penis, is zacht en flexibel en gemaakt van figuurvriendelijk silicone. Door het formaat is deze Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm superhandig om mee te nemen op reis of op andere avonturen, discreet verstopt in je gemakkelijke verpakking.

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm is gemaakt van phthalate-vrij silicone materiaal. Deze hele hoge kwaliteit, watervaste dildo heeft een subtiel maar aansprekend design is met een siliconen ring voorzien aan de basis, waardoor je de dildo gemakkelijk en comfortabel vasthoudt.

Hoe kan je de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm gebruiken?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm is perfect voor allerlei vormen van stimulerende seks. Het formaat is niet te groot en niet te klein, dus het is perfect om te beginnen met verkennen. Je kan de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm gebruiken om jezelf op een eerdere manier te Stimuleren tijdens alle soorten seksuele avonturen. Je kan de dildo ook gebruiken voor solo seks of tijdens seksuele activiteiten met een partner.

Voor wie is de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm bedoeld?

Of je nu een beginner of een ervaren gebruiker van seksspeeltjes bent, de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm is voor iedereen. Het subtiele design en flexibele materiaal maken dit seksspeeltje geschikt voor beginnende gebruikers die liever kiest voor een kleiner en korter seksspeeltje.

Hoe verbetert de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm je seksleven?

Met de Slim Stick Berry Ice dildo – 15 cm kun je nieuwe, leuke en verrassende manieren bedenken om je te stimuleren tijdens het vrijen. De verfijnde textuur en de realistisch look en feel van de dildo voelt heel comfortabel en intiem aan. Door de optelsom van deze functies biedt de Slim Stick Berry Ice – 15 cm een realistische Masturbator ervaring die niet te verslaan is.

Met welke andere plezierspeeltjes kan ik de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm gebruiken?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm is een krachtige, flexibele dildo die perfect samenwerkt met alle denkbare seksspeeltjes zoals cockrings, , anale speeltjes en meer. Combineer de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm eenvoudig met een cockring om je seksleven een extra energieboost te geven.

Hoe moet ik de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm reinigen?

Het is van essentieel belang om je seksspeeltjes regelmatig schoon te maken ter voorkoming van irritatie en mogelijke infecties. De Slim Stick Berry Ice – 15 cm is gemaakt van 100% phthalate-vrij silicone, dus deze is heel eenvoudig schoon te maken met warm water, anti-bacterieel zeep of een speciaal seksspeeltjesreinigingsmiddel.

Probeer de Slim Stick Berry Ice – Dildo – 15 cm bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar de ultieme seksspeeltjeservaring, dan is de Slim Stick Berry Ice – 15 cm de perfecte keuze voor jou. Kom kijken in onze seksshop Ladykiller.nl om de Slim Stick Berry Ice – 15 cm plus de vele andere seksspeeltjes, plezierspeeltjes en toys te bestellen. Laat jezelf verrassen door de vele stijlvolle opties en bestel gelijk jouw favoriete speeltje online.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

643380985637