De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm

De bijzondere functies en voordelen van de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm

Voor klanten die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun seksuele leven op te vrolijken, presenteert Ladykiller.nl de Slim Dong – Smalle – 15 cm. De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm is een ultravrouwvriendelijke pleaser die een geribbeld oppervlak heeft voor een extra stimulerende sensatie. De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm is perfect voor beginners of voor gevorderden. De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm is gemaakt van 100% -safe en stootvaste silicone voor maximaal comfort. Hij is ook hypoallergeen, niet-giftig en veroorzaakt geen irritatie aan de huid.

De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm is ook waterproof en gemakkelijk te reinigen met warm water en een milde zeep. Hij is gemaakt voor solo-gebruik, maar is ook ideaal voor koppel-seks. De buitenste ribbels zijn flexibel, waardoor de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm gemakkelijk in de juiste situatie te manoeuvreren valt. Kortom, de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm is de perfecte partner voor een avontuurlijke nacht met jezelf of met je dierbare.

Hoofdkenmerken van de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm

  • Gemaakt van 100% body-safe silicone
  • Hypoallergeen en niet-giftig
  • Buitenste ribbels zijn flexibel
  • Ideaal voor beginner of gevorderd
  • Perfect voor zowel solo- als koppel-seks
  • Waterproof en eenvoudig te reinigen

De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm, wat is het?

De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm is een korte dildo met als unieke kenmerk de flex vibbels die de oppervlakte bedekken. Het gladde, geribbelde oppervlak kan worden gebruikt voor externe stimulatie, maar ook als een inwendige stimulatie. Het materiaal is zo samengesteld dat het bijzonder zacht en body-safe is. De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm is vijftien centimeter lang en twee centimeter breed, waardoor hij makkelijk in te voeren en te manoeuvreren is. Dit maakt de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm een prima keuze voor beginners die op zoek zijn naar wat extra stimulatie.

Hoe gebruik je de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm?

Voor het beste comfort adviseren we om vooraf een te gebruiken. Breng het glijmiddel aan op het oppervlak van de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm en op jezelf of je partner. Wees voorzichtig bij het inbrengen; voer het in langzaam en met liefde in. Begint er te veel druk te voelen op een bepaald gebied, verminder de druk of stop helemaal. Zodra je klaar bent kun je de dildo eenvoudig weer verwijderen door zachtjes aan het uiteinde te trekken.

Voor wie is de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm geschikt?

De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm is geschikt voor alle mensen die op zoek zijn naar een spannende ervaring en maximale sensatie. Het is een goede keuze voor beginners, maar ervaren gebruikers zullen er ook van genieten. Het is een van de meest veelzijdige speeltjes die je kunt vinden. Het kan worden gebruikt voor solo seks of koppelseks. Het is ook perfect voor mensen die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring, of mensen die op zoek zijn naar wat extra stimulatie.

Hoe kan de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm het leven van onze klanten verbeteren?

De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm kan het leven van onze klanten op meerdere manieren verbeteren. Het biedt een flexibele en geribbelde stimulatie die een unieke sensatie biedt. Het is ook 100% body-safe, hypoallergeen en niet-giftig. Wat dat betreft biedt het klanten een goede manier om te experimenteren zonder dat ze zorgen hoeven te maken over mogelijke huidirritatie of allergische reacties.

Het geribbelde oppervlak maakt het ook ideaal voor koppelseks. De ribbels kunnen de sensaties intenser maken Dan dat een standaard dildo of kan bieden. De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm is ook gemakkelijk te combineren met andere speeltjes. We hebben bijvoorbeeld een ruim aanbod kleine die ervoor zorgen dat je meer intense sensaties ervaren.

Hoe reinig je de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm?

Om de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm te reinigen, gebruik je het beste warm water en een milde zeep. De Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm is volledig waterdicht, dus het is noodzakelijk dat je hem uitwrijft na het reinigen. Om te voorkomen dat er bacteriën op je speelgoed achterblijven, raden we aan om de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm na elk gebruik goed te reinigen en te desinfecteren met een toy cleaner .

Kom naar Ladykiller.nl en ontdek de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm!

Luister, als je op zoek bent naar iets nieuws en spannends om je seksleven naar het volgende niveau te tillen, dan is de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm perfect voor je. Hij zal je helpen om al je meest fantasierijke seksuele wensen waar te maken.

Bovendien heeft Ladykiller.nl meer dan alleen de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm. We hebben alles wat je nodig hebt, of je nou op zoek bent naar een klassieke vibrator, een paar kunstig ontworpen , of een set om je fantasie te vervullen. Onze winkel bevat een ruim aanbod aan en speeltjes die je leven aangenamer maken! Dus als je op zoek bent naar een nieuwe ervaring, kom dan naar Ladykiller.nl en ontdek de Slim Dong – Smalle Dildo – 15 cm!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

782421073145, 782421073152, 782421073169