Een perfecte sextoy is een must als je echt wil genieten van je intieme momenten. Daarom presenteren we de Slim D – Realistische ULTRASKYN – 15 cm, de meest realistische en authentieke speeltjes voor onwaarschijnlijke plezierige avonturen.

Hieronder vind je een lijst met eigenschappen waarom de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm perfect is om toe te voegen aan je sextoys collectie:

– Reëler dan ooit met ULTRASKYN materiaal.
– Perfecte afmetingen van 15 cm, dus gemakkelijk opbergen
– Verkrijgbaar in verschillende warme tinten.
– Rode realistische details aan de schacht
– Zacht en zijdeachtig aanvoelen
– Waterdicht om in bad mee te spelen.

Wat is Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm?

Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm is een realistisch sextoy met perfect vormgegeven schacht, gecreëerd met hoge kwaliteit ULTRASKYN materiaal voor een realistischer en sensationeler gevoel dan ooit. Gemaakt in de perfecte afmetingen van 15 cm, waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen, zo blijft je seksspeeltje altijd discreet. De Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm is verkrijgbaar in 5 verschillende warme schakeringen waardoor je voor jezelf het perfecte sextoy kunt kiezen. Ontworpen met rode realistische details aan de schacht; ook zal de ULTRASKYN voelen zijdeachtig zacht aan en comfortabel om mee te spelen. Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm is waterproof en eenvoudig schoon te maken.

Hoe gebruik je Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm ?

Met de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm kun je zowel alleen als samen spelen. Je kunt het speelgoed gebruiken om alleen te of voor OGV (Oral Genital-Verbal Contact). De Dildo is geschikt voor als je alleen je of O-spot wilt stimuleren of wanneer je het voor veel leuker kunt gebruiken met je partner. Je kunt Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm voor verschillende standjes zoals doggy, , missionary en dergelijke gebruiken. De Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm is geschikt voor zowel vaginaal als gebruik.

Voor Wie is de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm bedoeld?

Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm is perfect voor gebruik door singles of stellen die een realistisch sextoy zoeken om hun seksleven sensationeler te maken. De Dildo is ook geschikt voor ervaren gebruikers die al eerder sextoys hebben gebruikt. Een beginner kan ook beginnen met de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm, omdat het gemakkelijk is om te begrijpen hoe het moet werken. En met de perfecte afmetingen van 15 cm is het gemakkelijk om discreet op te bergen.

Hoe kan de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm je seksleven verbeteren?

Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm kan je seksleven letterlijk opschudden en je sensuele avonturen op het volgende niveau tillen. De ULTRASKYN materiaal voelt perfect aan en maakt het seksueel avontuur realistischer en intiemer. Met de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm is het verkrijgen van een intense orgasme gemakkelijk, omdat het een perfecte vormgeving heeft om G-spots of O-spots effectief te stimuleren. Het kan ook gebruikt worden samen met een voor extra stimulerende sensaties.

Met welke speeltjes en toys kan je de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm gebruiken?

Je kunt de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm combineren met andere speeltjes en toys zoals , , liefdeskussens, en andere -. Dit speeltje is perfect om je seksleven extra leven in te blazen met avontuurlijke seksuele gelegenheden die extra genot en intense orgasmes zullen opleveren.

Hoe moet je de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm reinigen?

Het is belangrijk om de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm goed te reinigen voor en na elk gebruik om bacteriën te voorkomen. Reinig het speelgoed met warm water en milde zeep of een speciale seksspeeltjes reiniger. Na het reinigen droog je het speeltje goed af met een handdoek en vervolgens laat je het luchten tot het volledig droog is.

Probeer de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm

Indien je op zoek bent naar een realistisch en luxueus sextap dat je een realistisch gevoel kan geven wanneer je alleen bent of met je partner bent, dan is de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm precies wat je zoekt. Ontdek de mogelijkheden die de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm jou en je partner kan brengen om jullie seksleven naar een nieuwe en intensere dimensie te brengen. Koop de Slim D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 15 cm vandaag nog bij Ladykiller.nl, de grootste seksshop van Nederland en België.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

782421069544, 782421069551