Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm – Voel jezelf “Real Luxurious”

Wordt het tijd voor wat spawning spelletjes met de Slim D – Realistische FIRMSKYN met Ballen – 15 cm van Ladykiller.nl!? Deze dildo is gemaakt van de luxe en soepel aanvoelende FIRMSKYN materiaal dat zorgt voor een realistische ervaring. De grootte is bijna naadloos, waardoor je ervoor zorgt dat je het ultieme genot voelt. Onderaan heeft deze Slim D dildo verrassing, want hier bevinden zich twee ballen. Deze ballen zorgen voor een intense extra stimulatie en er worden met deze heerlijke heerlijke orgasmes bereikt.

De voordelen van de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm:

  • Realistisch ontwerp dankzij het gelijkmatig FIRMSKYN materiaal dat prettig aanvoelt.
  • De dildo is 15 cm, ideaal om bij jou als gebruiker te passen.
  • Extra ballen onderaan de dildo geven je de best mogelijke stimulatie.
  • Geschikt voor alle geslachtsdelen voor solo of partner spelletjes.

Wat is de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm?

Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm is een prachtige dildo die speciaal is ontworpen om je heerlijke G-spot of PLATOON te raken. Deze dildo is gemaakt van hoogwaardig FIRMSKYN materiaal wat zorgt voor een realistische aanvoelen. De lengte van de dildo is 15 cm waardoor hij ideaal is om je stimulatie richting jouw plekje uit te voeren. Om de intensiteit naar een hoger niveau te tillen heeft de dildo twee ballen om intens te voelen.

Hoe gebruik je de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm?

De Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm is bedoeld om direct bij de G-spot of PLATOON te gebruiken. Daarom is het belangrijk om eerst middels je eigen handen of met een rustig vibrator ritmisch je G-spot of PLATOON te voelen om vervolgens met de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm als eindproces je “plekje” te bereiken. Hiervoor is deze dildo de juiste om de intensiteit op te voeren. Test de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm bij jouw solo activiteiten of wanneer je samen plezier hebt met je partner.

Voor wie is de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm geschikt?

De Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm is geschikt voor alle geslachtsdelen. Of je nu op zoek bent naar een extra genot tijdens solo activiteiten of wanneer je net begint met seksspeeltjes en opzoek bent naar iets wat makkelijk in je hand ligt Buddha complex toegankelijk is voor iedereen, welke ervaring met seksspeeltjes dan ook heeft.

Hoe kan de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm jouw leven verbeteren?

De Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm is ideaal om jouw leven een extra “-up” te geven. Deze dildo is uitgevoerd in classiek ontwerp waardoor hij eenvoudig is te bedienen. Het FIRMSKYN materiaal zorgt voor de romantische ervaring voor jezelf of met je partners die vervolgens leidt naar een prachtige climax zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Combineer de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm met anderen speeltjes van onze winkel Ladykiller.nl en ervaar de unieke ervaring die je nooit eerder hebt gevoeld.

Hoe moet de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm gereinigd worden?

Hou het genot zo sappig en schoon mogelijk. De Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm is eenvoudig te reinigen met een beetje warm water en milde zeep. Vergeet echter de effectieve Ladykiller.nl Toy Cleaner niet voor extra zuiver genot. Maak vervolgens de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm met een zachte siliconen doek droog en geef deze een klein laagje toy conditioner. Op deze manier ben je er zeker van dat de dildo lange tijd mee kan gaan.

Ladykiller.nl – Brengt de nacht leven terug

Wil je genieten van realistisch genot? Ga dan naar Ladykiller.nl en ontdek ons gigantische assortiment van seksspeeltjes. Naast de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm hebben we nog vele andere categorieën die je kan ontdekken om jouw leven in de slaapkamer een flinke spark-up te geven. Of je nu op zoek bent naar heavy duty apparatuur, realistische of sexy benodigdheden, bij Ladykiller.nl zijn we er voor iedereen die op zoek is naar voldoening.

Nu je wat meer weet over de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm is het tijd om deze te proberen en te ervaren hoe deze je jouw leven kan verbeteren. Wil je intensiteit de dating tipsen? Ga dan naar onze website Ladykiller.nl en kom te weten waarom we de nummer 1 in seksspeeltjes zijn.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

782421069759, 782421069766, 782421069773