Hou je van realistisch speelgoed en ben je op zoek naar een topkwaliteit sextoy? Dan is de Slim D – Realistische FIRMSKYN – 17 cm de perfecte aanwinst! De kwaliteit van de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm is onverslaanbaar. Dit speeltje is gemaakt van hoogwaardig FIRMSKYN materiaal, heeft een prachtige, gladde afwerking én is lichtelijkrekbare om je de allerbeste bevrediging te bieden.

Eigenschappen van de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm:
– Gemaakt van hoogwaardig FIRMSKYN materiaal
– Ideale maat van 17 cm
– Subtiel gebogen naar binnen
– Behuizing met realistische aderen
– Lichtelijk rekbare
– Hypoallergeen dildo
– Comfortabel en prettig om mee te spelen
– Lichte vleug glans voor extra glimmend effect

Wat is de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm

De Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm is een perfect vervaardigde gerealiseerde dildo die voldoet aan de meest veeleisende normen. Dit speeltje is absoluut een musthave voor elke seksuele avonturier, die kwaliteit waardeert en wil genieten van het perfecte vermaak! De shape, maat en materiaal hebben alles te maken met uw genot. Met de realistische details, zoals de subtiel gebogen naar binnen geleide vorm en de overvloedige behuizing met realistische aderen, bevredigt de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm je intens.

Hoe gebruik je de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm

Deze dildo is makkelijk te gebruiken voor een soloseks avontuur op jouw eigen manier. Er is geen enkele aanwijzing nodig, gewoon drukken en genieten! De Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm kan ook gebruikt worden mét playmate voor zowel als vaginale stimulatie. Gebruik voor extra genot wat glijmiddel. Zorg er ook voor dat je de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm altijd goed bedekt na gebruik met een condoom en dat je na gebruik het speeltje reinigt met een sextoy cleanser.

Voor wie is de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm bestemd

De Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm is de perfecte aanwinst voor iedereen die kwaliteit waardeert en op zoek is naar een realistisch speeltje dat realisme en comfort perfect combineert. Diegenen die houden van een subtiel gebogen vorm en realistische aderen op de penis, zullen hier zeker plezier aan beleven. Met deze speeltje verleiden zowel vrouwen als mannen zichzelf of elkaar met de perfecte beleving van realisme.

Hoe kan de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm je seksleven verbeteren

De Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm geeft je de geweldige sensatie van genot die je zoekt. Door de perfecte maat, materiaal en vorm haal je alles uit je seksuele avontuur. Isolatie van stimulation kan mogelijk worden gemaakt door het ontwerp van de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm. Met de realistische feeling en het lichtelijk rekbare materiaal haal je alles uit jouw seksuele exploratie wat er nog meer is. Je seksleven wordt verrijkt met dit elite speeltje!

Hoe combineer je de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm met andere toys & speeltjes

Maak je seksspelletjes spannender met de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm Door het combineren met andere speeltjes en toys creëer je oneindige veel opwindende combinaties. Zoek bijvoorbeeld een stokje waarmee je de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm kan bevestigen, je kunt de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm ook combineren met een clit stimulator, een strap on harness, een anale toy of vingervibrator. De combinatie is hierbij eindeloos en uitgebreid. Maak je seks avonturen spannender met de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm en verleiden jezelf of elkaar met dit veelzijdige speeltje!

Hoe reinig je de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm

Na gebruik van de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm is het belangrijk om het speeltje te reinigen voor hygiëne. Gebruik hierbij een speciale sextoy cleaners die alle bacteriën en ziektekiemen verwijderd. Natuurlijk kun je ook gewoon warm water en neutraal zeep gebruiken voor een goede, grondige reiniging. Zorg er daarna voor dat de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm goed is gedroogd vooramaal gebruik.

Welke sextoy shop verkoopt de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm

De Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm is exclusief verkrijgbaar in sextoy shop Ladykiller.nl. Hierdoor weet je zeker dat de kwaliteit van dit speeltje is gecontroleerd en je bij de aankoop de perfecte bevrediging krijgt. Deze sextoy shop is overigens ook verkrijgbaar voor andere speeltjes en toys. Met andere woorden, haal je er het beste uit jouw seksleven met de Slim D – Realistische FIRMSKYN Dildo – 17 cm bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

782421069797, 782421069803