Slide – Hybride – 100 ml is de ideale aanvulling voor een avontuurlijk seksleven. De unieke combinatie van is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een middel voor een intensere seksuele ervaring. Het voordeel van Slide – Hybride – 100 ml is dat het een unieke combinatie is van een waterbasis- en silicone basis glijmiddel, licht geparfumeerd is en jou extra langdurige en gladde intieme momenten oplevert. Slide – Hybride – 100 ml biedt je de volgende voordelen:

• Perfecte combinatie van waterbasis- en silicone basis glijmiddel
• Geparfumeerd voor extra plezier
• Langere gladsheid door beide basiscomponenten
• Geschikt voor alle intieme speeltjes en toys
• Gemakkelijk te gebruiken

Wat is Slide – Hybride – 100 ml?

Slide – Hybride – 100 ml is een glijmiddel dat een unieke combinatie van waterbasis- en siliconenbasis bevat. De krachtige hybride glijmiddel geeft je een nog intensere seksuele beleving. De licht geparfumeerde basiscomponenten zorgen voor een extra sensueel gevoel, waardoor je je meer tevreden en ontspannen voelt. Door de speciale samenstelling en zachtheid van Slide – Hybride – 100 ml blijft het glijmiddel langer smeuïg en glijdt het gemakkelijk over je intieme zones heen, waardoor je een gladdere en meer bevredigende seksuele ervaring hebt.

Hoe gebruik je Slide – Hybride – 100 ml?

Slide – Hybride – 100 ml is makkelijk te gebruiken. Breng een kleine hoeveelheid glijmiddel aan op je intieme zones en op je toy. Het glijmiddel voelt bij aanraking heel aangenaam, is niet plakkerig en is bestand tegen vocht. Je kunt het glijmiddel blijven gebruiken zolang de sensatie prettig is.

Voor wie is Slide – Hybride – 100 ml bedoeld?

Slide – Hybride – 100 ml is geschikt voor iedereen die zijn seksleven naar een hoger niveau wil tillen. Of je nu solo bent of samen met je partner seks hebt, Door de perfecte balans tussen waterbasis- en siliconebasis glijmiddel heb je een subtiele geur en sensatie dat je zeker een bevredigende seksuele ervaring oplevert. Probeer het eens met al je seksspeeltjes en toys en je zal versteld staan van de resultaten!

Hoe kan Slide – Hybride – 100 ml je seksleven verbeteren?

Slide – Hybride – 100 ml is niet alleen heerlijk en voelt zacht aan, het is ook heel makkelijk te gebruiken. Dit product geeft je een volledige controle over je seksuele ervaring, je kunt de hoeveelheid glijmiddel aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Daarnaast voelt het glijmiddel aan als een hydratatiecreme, waardoor het helemaal geen product voelt, waardoor je het gevoel krijgt dat je één bent met je partner.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Slide – Hybride – 100 ml gebruiken?

Slide – Hybride – 100 ml is geschikt voor gebruik met alle intieme speeltjes en toys. Of je nu een , , of penisring gebruikt, je zal een verrijkt seksueel genot ervaren, waardoor je een volledig bevredigende ervaring krijgt.

Hoe moet je Slide – Hybride – 100 ml reinigen?

Slide – Hybride – 100 ml is gemaakt met een waterbasis en kan heel gemakkelijk worden gereinigd met een lauw sopje en warm water. Spoel het glijmiddel goed af na gebruik en veeg het goed af voor je het opbergt. Dieet glijmiddel is ook makkelijk te verwijderen met een speciaal ontwikkelde intieme makeup remover. Het is belangrijk om het glijmiddel altijd na gebruik te reinigen om infecties te voorkomen.

Wil je de Slide – Hybride – 100 ml proberen?

Als je op zoek bent naar een glijmiddel om jouw seksleven naar een nog hoger niveau te tillen, dan is Slide – Hybride – 100 ml een fantastische optie. probeson de producten eenvoudig in onze seksshop Ladykiller.nl en kom er achter wat de unieke hybride samenstelling voor jou kan betekenen. Ervaar jouw nieuwe seksuele ervaring!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

7423522512579