Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml is een revolutionair glijmiddel op basis van water die voor een ultieme ervaring tijdens de intieme momenten voor extra glijplezier zorgt. Deze glijmiddel, die momenteel van topkwaliteit is, is ontworpen om comfort, soepelheid te bieden die nooit eerder zijn ervaren. Het glijmiddel bevat geen oplosmiddelen die daadwerkelijk schade aanbrengen aan silicone speeltjes of andere speeltjes. Hieronder volgen de eigenschappen van Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml:

• 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar
• 100% vegan-proof en dierproefvrij
• Geproduceerd met ingrediënten van superfijne kwaliteit
• Gebruiksonvriendelijke container

Wat is Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml?

Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml is een revolutionair dun glijmiddel dat zorgt voor een ultieme ervaring tijdens intieme momenten. Het glijmiddel is geformuleerd met ingrediënten van superfijne kwaliteit en bevat geen oplosmiddelen die schade aanbrengen aan silicone speeltjes of andere speeltjes. Het glijmiddel is gemakkelijk aan te brengen en maakt liefdesmomenten heerlijk.

Hoe wordt Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml gebruikt?

Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml kan gemakkelijk worden aangebracht. Het glijmiddel is bedoeld voor toepassing bij alle soorten seksuele activiteiten, dus of je nu liefdesplezier hebt met je partner, de solo behendigheid beoefent of een ander speeltje gebruikt, Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml zorgt voor een heerlijke sekservaring.

Voor wie is Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml bedoeld?

Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml is bedoeld voor iedereen die het glijplezier tijdens intieme momenten wil verhogen. Het is geschikt voor alle leeftijden, geslachtsdeelnemers en seksspeeltjes, waardoor het een ideale keuze is voor seksuele plezier.

Hoe helpt Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml je seksleven te verbeteren

Glijmiddel is een must voor mensen die meer glijplezier willen ervaren tijdens hun intieme momenten. Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml helpt je bij het verhogen van het genot door de soepelheid en glijdende bewegingen die je tijdens intieme momenten ervaart. Het glijmiddel bevat ook ingrediënten die hydrateren en voeden, waardoor je intieme momenten langer, comfortabeler en intenser ervaren.

Met welke andere speeltjes of toys kun je Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml gebruiken?

Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml is veelzijdig en kan met veel verschillende toys worden gebruikt. Het is geschikt voor alle soorten seksspeeltjes, waaronder , butt plugs, speeltjes met eitjes en clit stimulatie. Er is ook geen schade aan de speeltjes, zelfs niet aan de speeltjes gemaakt van silicone.

Hoe Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml reinigen?

De Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml is makkelijk te reinigen. Het glijmiddel mag niet direct gespoeld worden. Gebruik hiervoor een washandje met lauwwarm water en een milde zeep en een stevig stuk materiaal. Was jezelf goed af nadat je de gel hebt gebruikt. Gebruik geen grove doeken of keukenrollen en was vervolgens je speeltje en je handen met lauw water.

Probeer Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml uit en koop het bij Ladykiller.nl

Tel de glijdend effecten en heerlijke ervaringen bij elkaar op en geniet van een glijplezier buiten gemiddeld met Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml. Als je op zoek bent naar een betrouwbare sekswinkel, koop dan het glijmiddel bij Ladykiller.nl. De klantenservice is bij ons altijd klaar voor je met advies en reservering. Neem dus contact met ons op als je meer informatie en tips over het glijmiddel Slide – Dun Glijmiddel – 100 ml wilt hebben.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

7423522512586