Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml is een effectief speeltje dat je seksleven compleet kan veranderen. Glijmiddel is essentieel, vooral voor anal en als het gaat om , Glijmiddel worden toegevoegd om comfort te geven en om mogelijke schade aan de sluitspier te voorkomen. Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml is een dik, waterbasis glijmiddel dat je seksleven meteen een boost geeft door de intense bevrediging. Glijmiddel maakt de vagina of anus extra glad waardoor het gemakkelijker wordt om een speeltje in te voeren en seks comfortabeler ervaren wordt.

Eigenschappen Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml:
– Veilig te gebruiken voor gevoelige huid en intieme omstandigheden
– Geeft een heerlijk glijdend en sensueel gevoel
– Verbetert seks door extra bevrediging
– Waterbasis en is verrijkt met hoge kwaliteit ingrediënten
dosering van 100 ml

Wat is Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml?

Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml is een waterbasis glijmiddel, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, dat je seksleven meteen een boost geeft. Het is een 100% veilig product dat gebruikt kan worden bij seks of andere intieme activiteiten. Het is zacht voor de huid en geeft een zijdeachtig gevoel. De inhoud is erg groot, 100 ml, zodat je je slechts een keer hoeft te voorzien van een voorraad en jouw voorraad nooit uitgeput raakt.

Hoe gebruik je Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml?

Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml is geschikt voor anus, vagina of andere intieme activiteiten. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gebied dat je wil smeren. Breng eerder een kleine dan een grote hoeveelheid aan, je kunt er altijd later nog wat bij smeren als het nodig is. Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml is ook te gebruiken met sextoys of en zorgt voor een glijdend effect voor een beter gevoel.

Voor wie is Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml bedoeld?

Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml is perfect voor koppels die op zoek zijn naar een extra glijdend gevoel. Ook als je smeervet nodig hebt voor anale seks, kan Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml je alle comfort bieden dat je nodig hebt. Koppels die hun seksleven willen verbeteren of op een nieuw niveau brengen, zullen zeker de kwaliteit en voordelen van het produkt waarderen.

Hoe verbetert Glijmiddel Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml je seksleven?

Glijmiddel zorgt ervoor dat de seksuele ervaring intenser en beter wordt. Omdat Glijmiddel de huid glad en soepel maakt, kan het de ervaring van penetratie verbeteren als de huid vochtig blijft en minder snel schuurt. Ook als je een speeltje of gebruikt, kan het extra glijden van het Glijmiddel een betere stimulatie geven. Dit betekent dat je veel meer kan genieten van jouw ervaring en een betere seksuele bevrediging kunt krijgen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml gebruiken?
Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml is multifunctioneel en kan worden gebruikt met alle typen speeltjes en toys. Het kan worden gebruikt met vibrators, dildos, buttplugs en andere sextoys die gebruikt worden voor intieme penetratie. Het is ook zeer geschikt voor anale seks omdat het de anus vochtig en soepel maakt. In combinatie met andere sextoys, maakt Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml de ervaring intenser en geeft het een intense bevrediging.

Hoe reinig je Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml producten?

Het gebruik van Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml is heel eenvoudig. Nadat je klaar bent met spelen, moet je het gebruikte gebied goed warm en met water reinigen om de resten van het Glijmiddel te verwijderen. Vervolgens moet de resterende olie met een mild reinigingsmiddel worden weggewassen. Als je glijmiddel combineert met speeltjes van verschillende materialen, moet je ook deze materialen met een mild reinigingsmiddel reinigen en goed afspoelen met warm water.

Aanraden aan de klant om Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml te proberen en te kopen bij Seksshop Ladykiller.nl

Om jouw seksleven nog meer intiem en bevredigend te maken, is Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml de perfecte kandidaat. Het is uniek in zijn soort en geeft je een ongeëvenaard glijdend gevoel en meer intensiteit. We raden aan om onze Slide -Dik Glijmiddel – 100 ml uit te proberen bij Seksshop Ladykiller.nl. onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en zorgvuldig gecontroleerd om je een optimale seksuele ervaring te geven. Als je op zoek bent naar het beste glijmiddel om je seksleven te verbeteren, dan is Slide – Dik Glijmiddel – 100 ml van Ladykiller.nl de beste keuze.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

7423522512562