Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml is het ultieme glijmiddel dat je seksleven helemaal zal verbeteren. Met zo'n 100 ml glijmiddel die lange tijd glijdt, kun je meteen in de stemming komen voor je seksspeeltjes of toys. Het Slick'N'Slide – Glijmiddel is verkrijgbaar in aantrekkelijke verpakking van 100 ml, waardoor je meteen klaar bent voor erotische avonturen. De volgende eigenschappen maken Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml uniek voor de verkrijgbaarheid in onze seksshop Ladykiller.nl:

• Verbruikt geen parfum
• Geen irritatie en geurloos
• Hypoallergeen en gemakkelijk te reinigen
• Niet-plakkerig en langdurig glijmiddel
• Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten

Wat is Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml?

Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml is een hypoallergeen en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Het heeft een lange tijd glijden en plakt niet, waardoor je geen problemen meer hebt met het gebruik van je seksspeeltjes of toys. Er is ook geen parfum aanwezig in het glijmiddel waardoor je er geen irritatie aan overhoud. Bovendien is het glijmiddel gemakkelijk te reinigen. Altijd handig om Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml te gebruiken om je seksleven volledig te verbeteren.

Hoe Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml gebruiken?

Het gebruik van Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml is heel eenvoudig. Breng het glijmiddel aan op de gewenste plaatsen en wrijf zachtjes over de huid. Gebruik zo veel als nodig is voor extra glijden tijdens het gebruik van seksspeeltjes of toys. Het glijmiddel gaat direct werken zodra het contact heeft met de huid. Het gebruik van het glijmiddel zal zeker geen irritatie of jeuk veroorzaken, waardoor het gebruik geheel afhankelijk is van je seksleven.

Voor wie is Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml bedoeld?

Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml is bedoeld voor iedereen die avontuurlijk is in zijn of haar seksspeeltjes en wilt dat deze zo soepel mogelijk gaat. Het glijmiddel is ook grote aanraden als je het contact tussen seksspeeltjes en je huid zacht en glijdend wilt houden. Voor de meeste seksspeeltjes is het Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml een ideale optie om er extra plezier aan beleven.

Hoe kan Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml je seksleven verbeteren?

Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml is ontworpen om het seksleven te verbeteren. De 100 ml is genoeg voor een langere energieke sessie. Het glijmiddel gaat direct werken en verlaagt het risico op blessures door het contact tussen seksspeeltjes en de huid gezonder te maken. De gebruikers zullen ook meer comfort ervaren doordat het glijmiddel langer blijft glijden, wat het seksleven meer plezier geeft.

Welke andere Speeltjes en Toys je Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml kan gebruiken?

Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml is perfect te gebruiken met veel seksspeeltjes en toys. Ontdek het veelzijdige arsenaal aan speeltjes en toys die je kunt gebruiken met Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml in onze seksshop Ladykiller.nl. Er zijn seksspeeltjes en toys zoals 's, vibrerende ringen, , cockrings, , kralen, masturbatiekits, strapons, , ballenballen enzovoort. Met Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml heb je zeker een onvergetelijke speeltijd.

Hoe Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml gereinigd moet worden?

Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml is gemakkelijk met warm water en zeep te reinigen, net zoals al je andere seksspeeltjes of toys. Het is noodzakelijk om je speeltjes en toys na elke sessie te reinigen om geen bacteriën op te bouwen, waardoor het gebruik hygiënisch wordt. Niet alleen Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml is gemakkelijk te reinigen, maar ook alle andere producten die je bij Ladykiller.nl koopt.

Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml proberen en bij Ladykiller.nl kopen

Als je wilt dat je seksleven volledig verandert, dan is de Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml de perfecte optie voor jou. Probeer deze glijmiddel en voel meteen het effect. Je kunt de Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml uitproberen bij onze seksshop Ladykiller.nl. Ons team is online 24/7 beschikbaar voor al je vragen over de verschillende producten die we aanbieden in onze webshop. Hier bij Ladykiller.nl krijg je de Slick'N'Slides – Glijmiddel – 100 ml tegen een betaalbare prijs en met gratis discreet verzending. Koop vandaag Slick'N'Slide – Glijmiddel – 100 ml bij Ladykiller.nl en geniet direct van de voordelen van je seksleven.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403115080