Slavenhalsband & Handboeien van LadyKiller.nl!

Op zoek naar een aanvulling voor uw -speeltjescollectie? LadyKiller.nl biedt u gloednieuwe slavenhalsbanden en , perfect voor degenen met lust naar meer speelveld en plezier in de slaapkamer. Wil je het tijdens seksuele spelletjes wat extra gewaagd maken of wil je jezelf en je partner de tijd van je leven bezorgen? De slavenhalsbanden en handboeien van LadyKiller.nl bieden je de perfecte kans om je fantasie uit te leven.

Eigenschappen van onze Slaven Halsband & Handboeien

De collectie slavenhalsbanden en handboeien van LadyKiller.nl biedt functies zoals:

  • Soepel en duurzaam leer
  • Krachtige en flexibele
  • Onzichtbare sloten
  • Handgemaakte
  • 5 verschillende designs
  • Schokbestendig materiaal

Wat zijn de Slaven Halsband & Handboeien?

Kies uit een van onze 5 unieke designs, variërend van frivool tot gedurfde slavenhalsbanden en handboeien. De perfecte combinatie van stijl en luxueus leer en krachtige kettingen zal zullen je seksleven revolutioneren. De slavenhalsbanden en handboeien zijn gemaakt van soepel en sterk leer en met zorg gemaakte kettingen. De accessoires hebben een extra lange levensduur en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er voor ieder wat wils is. Als extra veiligheid mist de slavenhalsbanden en handboeien niet, want er zit een krachtig slot waardoor zorgensloos depressing verzekerd is.

Hoe het Slaven Halsband & Handboeien te gebruiken?

Met de slavenhalsbanden en handboeien van LadyKiller.nl heb je de kans om het tijdens het seksueel spelen wat extra gewaagd te maken en jezelf of je partner de tijd van hun of haar leven te bezorgen. De slavenhalsbanden en handboeien maken je seksleven een stuk spannender en variaties zijn eindeloos. Beperk je partner's bewegingsvrijheid met de schokbestendige kettingen of laat je partner zich geheel overgeven tijdens het spelen. Je kan de accessoires ook gebruiken samen met andere speeltjes uit onze collectie, zoals , rode draad/touw, klikkensluitingen, enzovoorts.

Voor wie?

Onze slavenhalsbanden en handboeien zijn perfect voor degenen met lust naar meer speelveld en plezier in de slaapkamer. Handboeien zijn ideaal voor beginners en gevorderde kanten, voor droppingen, powergames of liefkozingen. Als je als eerste kennis wil maken met slavenhalsbanden en handboeien of als je zin hebt in een heel stoere look, dan is de LadyKiller.nl slavenhalsbanden en handboeien collectie de beste optie.

Hoe de Slaven Halsband en Handboeien te reinigen?

Slavenhalsbanden en handboeien vergen niet alleen het juiste gebruik, maar ook goed onderhoud. Om te zorgen dat je met een veilig product speelt, is het belangrijk dat je de slavenhalsbanden en handboeien goed reinigt. De accessoires zijn gemaakt van duurzaam leer en rusten dus niet gemakkelijk. Om zo lang mogelijk te genieten van je LadyKiller.nl slavenhalsbanden en handboeien, is het dus van essentieel belang dat je deze goed reinigt en verzorgt.

Bij LadyKiller.nl geweldige bdsm-artikelen kopen

Koop direct bij LadyKiller.nl je slavenhalsbanden en handboeien en geniet van het ultieme luxe gevoel dat deze accessoires in de slaapkamer bieden! Onze assortiment met BDSM-artikelen is bijzonder uitgebreid met verschillende producten waarmee je je seksleven wel heel spannend en gevarieerd kan maken. Speciaal voor BDSM-liefhebbers hebben we bijvoorbeeld oogmaskers, klikkensluitingen, 's in allerlei soorten en maten en meer.

We raden aan om onze verschillende producten te combineren om zo je fantasie ten volle uit te leven. Ga direct naar onze webstek en ontdek al onze verschillende producten die je leven in de slaapkamer echt wel spannender maken. Koop nu online de originele slavenhalsbanden en handboeien van LadyKiller.nl en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518032409