De Slagstok, ook wel wel Slave Cane genoemd, is een uniek sextoy voor een stoute spelsessie tussen jou en je partner. De Slagstok is een perfect non-pijnplezier instrument om je seksleven naar een hoger niveau te voeren. Bied je partner een indrukwekkende krachtige aantrekkingskracht en ervaar de ultieme seksuele uitstraling.

Eigenschappen Slagstok:
• Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam acryl materiaal
• Afgerond design dat comfortabel en veilig vasthoud
• Zacht en licht lichaam dat het lichaam niet beschadigd
• De lengte is 60 cm en de diameter is 30 mm
• Knop aan de uiteinden van de slagstok om grip te verzekeren
• Biedt een stille en discrete stimulatie

Wat is Slagstok?

De Slagstok is een kort, dik en stevig stuk acryl dat personen in staat stelt krachtige en erotische BDSM genot te ervaren. Het is een kleine stok van beperkte maat perfect ontworpen om de spanker de nodige precisie te bieden. De afgeronde uiteinden en knop aan de uiteinden van de stok geven grip voor de spanker. Je kunt hiermee de volmaakte combinatie van pijn en plezier bereiken zonder je handen te gebruiken.

Hoe gebruik je een Slagstok?

Slagstokken kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt beginnen met het experimenteren met de lichtste DrukStok. Gebruik voldoende olie of lotion die de stok glad en soepel maakt. Je kunt het voorwerp gebruiken om te spanken, kloppen, stoten of wrijven. Vermijd het gebruik van lange, krachtige slagen voor een betere ervaring. Het stoten of kloppen van verschillende delen van het lichaam is een gemeenschappelijke methode.

Voor wie is de Slagstok?

De Slagstok is perfect voor beginners en degenen die op zoek zijn naar een meer erotische en voorspelbare . De vorm en het materiaal van de stok staan mensen toe om ervaring op te doen met lichte en veilige straffen zonder huidletsel te veroorzaken. De stok is comfortabel en veilig zodat de ontvanger comfortabel is en daarom de intensiteit kan verhogen.

Hoe verbetert de Slagstok je seksleven?

De Slagstok is een krachtige en indrukwekkende speeltje dat stellen in staat stelt om hun seksleven naar een hoger niveau te tillen. Het is eenvoudig te gebruiken en brengt paradoxale stimulus die de ontvanger een gevoel van overgave en kracht geeft. Met Slagstoks kunnen partners samen spelen en vrijer praten over hun fantasieën en ervaringen. Bovendien kan het een verfrissend en spannende ervaring opleveren vanwege de toenemende sensuele effecten.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan de Slagstok gebruikt worden?

Slagstokken kunnen worden gecombineerd met andere speeltjes en Sextoys zoals , en touwen. De stok zal zeker als een krachtig accessoire werken dat de BDSM sessies spannender en interessanter maakt.

Hoe kan ik de Slagstok het beste reinigen?

Het reinigen van de Slagstok is zeer belangrijk om infectie te voorkomen. Maak de stok schoon met warm water en zeep. Nadat de stok is gereinigd, moet deze worden afgeveegd met een schone doek. Gebruik voor de reiniging geen agressieve chemicaliën.

Waarom zou je de Slagstok kopen en proberen?

De Slagstok is de perfecte speeltje om te experimenteren met pijn en plezier en te leren over de bekende BDSM-spelregels. Het is belangrijk om comfortabel en veilig te blijven bij het gebruik van spankinglekschoenen door de juiste afmetingen en materiaal te selecteren. De Slagstok hier in onze sextopshop Ladykiller.nl is het perfecte souvenir voor een revolutionaire BDSM-avontuur.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518032386