Skyler – Rabbit : een moderne sextoy die jouw seksleven op het volgende niveau brengt! Skyler – Rabbit Vibrator is een innovatief sextoy dat een intense sensatie biedt door de combinatie van een externe klitorale stimulatie en interne vaginale stimulatie. Met deze sextoy ervaren vrouwen ongekende kringloop van genot die zelfs de meest verfijnde seksuele fantasiën te boven gaat. Dankzij het pluizige siliconen maak je alle vibratie-niveaus uit die het sextoy biedt en ervaar je ongekende sensaties.

Kenmerken van Skyler – Rabbit Vibrator:
-Volledig leunstoel bedekt met zacht siliconen en verhitten lichaam
-Verschillende vibratie-niveaus
- (externe en interne)
-Plaatsbesparend ontwerp
-Gemakkelijk te reinigen
-Extra soepel
-Krachtig
-Waterdicht

Wat is Skyler – Rabbit Vibrator?

Skyler – Rabbit Vibrator is een revolutionair sextoy ontworpen om een maximale stimulatie aan te bieden om zo de ultieme ervaring met een sextoy te creëren. Door zijn unieke design combineert hij een externe klitorale stimulatie met interne vaginale stimulatie. De Skyler – Rabbit Vibrator is gemaakt van zacht siliconenmaterialen, waardoor het sextoy volledig op het lichaam aansluit. Het speeltje kan zo dicht op het lichaam tegen elkaar worden gebruikt, dat het meer voelt als een tweede huid. Door de verschillende vibratieniveaus kan het genot worden gemaximaliseerd.

Hoe gebruik je de Skyler – Rabbit Vibrator?

De Skyler – Rabbit Vibrator is gemakkelijk te bedienen met één hand, waardoor je je andere hand kunt gebruiken om jezelf of je partner te strelen of te masseren. Zodra je zelfverzekerd bent van je posities, sluit je de Skyler – Rabbit Vibrator aan en stel je de vibratie-instellingen naar wens in. Met de bedieningsknop kan je de vibratie-intensiteit aanpassen en ontdek je zo welke stimulatie goed voor je is. Nadat je de vibratiestand bepaalt, begint de echte pret. Doe je beide handen bij de bewegingen, zoals knijpen en strelen voor een intensere ervaring met je sextoy.

Voor wie is de Skyler – Rabbit Vibrator?

De Skyler – Rabbit Vibrator is voor iedereen die wil genieten van een intense vorm van solo-seks of erotiek met een partner. Of je nu op zoek bent naar seksuele avonturen, een betere manier om te of meer plezier met een partner te hebben, deze sextoy kan helpen je seksleven naar het volgende niveau te brengen. De Skyler – Rabbit Vibrator maakt het mogelijk om jezelf of je partner te verleiden en te plezieren met intense vibraties waarvan je nooit gedacht had dat ze bestonden.

Hoe kan de Skyler – Rabbit Vibrator je seksleven verbeteren?

De Skyler – Rabbit Vibrator staat bekend om zijn veelzijdigheid en het vermogen om door zijn krachtige trillingen nieuwe manieren van plezier te ontdekken. Door het gebruik van deze sextoy kunnen vrouwen intenser genot ervaren en meer controle hebben over hun seksuele ervaringen. Door de krachtige, zachte trillingen worden er meer van de intieme gevoelige plekjes geprikkeld en heb je zo nog nooit eerder individueel of samen met een partner ervaren sensaties.

Met welke andere sextoys en toys kan je de Skyler – Rabbit Vibrator gebruiken?

Je kan de Skyler – Rabbit Vibrator gebruiken als solo-sextoy of als aanvulling op een verzameling sextoys en andere toys die je al hebt. Je kan het sextoy gebruiken in combinatie met olie, poeder of om je ervaringen nog intiemer te maken, of met andere items die je hebt gekocht waaronder , cock rings, blindfolds en vibratieve .

Hoe reinig je de Skyler – Rabbit Vibrator?

Na gebruik van de Skyler – Rabbit Vibrator is het aan te raden om de sextoy goed te reinigen. Gebruik gewoon warm water of een toy cleaner en een zachte doek om elk deel ervan schoon te maken. Zorg er ook voor dat het sextoy volledig is gedroogd voordat je het weer gebruikt of opbergt.

Probeer de Skyler – Rabbit Vibrator in Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een sextoy die je verrast met intense sensaties, dan is Skyler – Rabbit Vibrator de perfecte keuze. In de vrouwvriendelijke seksshop Ladykiller.nl kun je genieten van het assortiment sextoys en het assortiment dat we aanbieden. Bestel jouw sextoy gemakkelijk en discreet met manieren van bezorging en betaalmethodes. Ook kun je ervoor kiezen om je sextoys af te halen in onze fysieke winkel in Amsterdam. Probeer de Skyler – Rabbit Vibrator vandaag nog uit in Ladykiller.nl en ontdek welke mate van

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

5060311472571, 5060311472649