Lust je op zoek naar een professionele ervaring met betrekking tot seksspeeltjes en sextoys? De Skyla Novea – Vagina Masturbator is dan precies wat je nodig hebt! Deze is het ultieme speeltje om zowel mannen als vrouwen te stimuleren en te verwennen met liefde en plezier. Dankzij de realistische vormgeving en realistische gevoelens zul je bereiken, die je naar een absolute seksuele uithoek brengen.

Hier volgen de eigenschappen:

• Gemaakt van zacht materiaal dat zacht aanvoelt en je net zo lekker kietelt als een vagina
• Binnenin zijn luchtzakjes geplaatst waardoor de masturbator gemaakt is om het gevoel van een vagina na te bootsen
• Duidelijke lijnen en een anatomisch ontwerp maken het gemakkelijk om de vrouwelijke genitaliën vrijwel perfect na te bootsen
• De masturbator heeft een vibrerende functie met meerdere standen om gebruikers de perfecte ervaring te bezorgen
• Compatibel met alle sextoys en komt geleverd met een USB oplaadkabel
• Waterproof ontwerp maakt reiniging een zorgeloos proces

Wat is Skyla Novea – Vagina Masturbator?

Skyla Novea – Vagina Masturbator is het beste sextoy dat je kan vinden voor ervaren én beginnende gebruikers. Skyla is een nabootsing van een echte vagina. Het materiaal van de masturbator is extreem zacht en voelt net zo aan als een echte vagina! Met luchtzakken aan de binnenkant zorgt het voor een enorm realistische ervaring. Met een anatomisch ontwerp en duidelijke lijnen lijkt het alsof je in een echte vagina aan het wrijven bent.

Hoe gebruik je Skyla Novea – Vagina Masturbator?

Skyla Novea – Vagina Masturbator is super eenvoudig te gebruiken. Je hoeft alleen de USB-kabel aan te sluiten op de toy en je bent klaar om te gaan. De vibratie-instellingen staan standaard op verschillende gradaties, zodat je naar je behoeften kunt veranderen. Gebruikers kunnen een extreem realistische vaginale ervaring verwachten die hen naar absolute climaxen kan brengen.

Voor wie is Skyla Novea – Vagina Masturbator bedoeld?

Skyla Novea – Vagina Masturbator is het perfecte sextoy voor ervaren en nieuwe gebruikers. Het is veilig, gemakkelijk te gebruiken en heeft een anatomisch ontwerp om het gebruikers een levensechte vaginale ervaring te bezorgen. Het kan ook worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen, waardoor de ervaring enigszins kan worden ingesteld op basis van wat hun behoeften zijn. Of je nu op zoek bent naar meer schokken of je seksuele verlangens wilt vervullen, Skyla Novea – Vagina Masturbator biedt de perfecte oplossing voor een intense ervaring.

Hoe kan de Skyla Novea – Vagina Masturbator je seksleven verbeteren?

Met de Skyla Novea – Vagina Masturbator kun je van seksuele avonturen én je eigen verlangens genieten. Het gebruik ervan kan je seksleven op een positieve manier verbeteren als je het educatief gebruikt. Het is een perfecte manier om een leuke avond alleen of met je partner door te brengen, waarmee je kunt solo spelen of deel kunt nemen aan een leuk en intens partnerspel. Door de stimulerende vibraties krijgt je lichaam een intense ervaring waardoor de spieren ontspannen en je meerdere climaxes bereikt waardoor je een verbetering van je seksleven zult ervaren.

Met welke andere speeltjes en sextoys kun je de Skyla Novea – Vagina Masturbator gebruiken?

Skyla Novea – Vagina Masturbator is geweldig om te gebruiken met andere spelletjes en speeltjes. Gebruikers kunnen een individueel speeltje gebruiken voor externe stimulatie zoals een vibrerende bullet of andere kleine . Als je er een partner bij betrekt, is het perfect om andere speeltjes te gebruiken voor een leuke jij/ik-ervaring. Dit kan variëren van en boeien tot andere cockrings. Met de verschillende speeltjes beleef je een nog intensere sekservaring.

Hoe reinig je de Skyla Novea – Vagina Masturbator?

Skyla Novea – Vagina Masturbator is eenvoudig te reinigen. Het is waterproof en kan gemakkelijk worden schoongemaakt met warm water en een mild schoonmaakmiddel. De toy dient vervolgens met een zachte, droge doek af te vegen. Losse onderdelen kunnen met de hand worden gespoeld en met een zachte doek of papieren handdoek worden afgedroogd. Als je klaar bent met reinigen, kun je de vibrator opbergen in de meegeleverde opbergzak zodat hij klaar is voor de volgende keer.

Probeer Skyla Novea – Vagina Masturbator en koop hem bij Ladykiller.nl!

De Skyla Novea – Vagina Masturbator wordt alom bejubeld door ervaren gebruikers van sextoys. Als je op zoek bent naar de beste manier om je seksleven te verbeteren met behulp van een sextoy, dan is dit de ultieme optie. Bij Ladykiller.nl hebben we de masturbator in verschillende kleuren en stijlen, zodat je precies de perfecte ervaring krijgt die je zoekt. Koop om deze sextoy in onze winkel of online and beleef je ultieme sekservaring!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

611851977009