Met de Skinny Dip Massagekaars – 180 gr van Ladykiller.nl geniet je van een warm en sensueel avontuur. Deze massagekaars bevat een mix van 100% natuurlijke ingrediënten, zoals sheaboter en kokosolie. De kaars verwarmt de olie in de kaars zodat deze lekker warm is, en comfortabel bij massageonderdelen. De kaars is eenvoudig aan te steken, waardoor je de juiste temperatuur kunt instellen zodat de kaarsen niet te heet worden.

Eigenschappen van de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr:
• Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder sheaboter en kokosolie.
• Gemakkelijk aan te steken en instelbare temperatuur.
• Lekker warm, comfortabel bij massagegolven.
• Verkrijgbaar in een verpakking van 170 gr.

Wat is de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr?

De Skinny Dip Massagekaars – 170 gr is een massagekaars gemaakt van verwarmde olie. Deze massagekaars wordt verwarmd door middel van een vlam die verspreid wordt langs de buitenrand van de kaars. Het is gemaakt van ingrediënten als sheaboter en kokosolie om de massageolie lekker warm te maken. De kaarsen hebben ingebouwde temperatuurinstellingen zodat je de warmte kunt reguleren. De kaarsen zijn verkrijgbaar in een 170 gr verpakking.

Hoe gebruik je de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr?

De Skinny Dip Massagekaars – 170 gr kan worden gebruikt om een lekkere en warm massage te geven. Licht de kaars eerst aan zodat de olie in de kaars kan verwarmen. Vervolgens kun je de geurige olie gebruiken om je partner of partner te masseren. De warmte van de kaars zorgt voor een aangename massagebeleving en geeft een extra tintje aan je massage.

Voor wie is de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr bedoeld?

De Skinny Dip Massagekaars – 170 gr is bedoeld voor iedereen die een sensuele massage wil geven of ontvangen. De instelbare temperatuur en de fijne olie die in de kaars zit, maken deze massagekaars geschikt voor iedereen. Of je nu een beginner of professionele massagetherapeut bent, met deze kaars kan je je partner een heerlijke massage geven.

Hoe verbetert de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr je seksleven?

De Skinny Dip Massagekaars – 170 gr verbetert je seksleven omdat het zorgt voor een nog intiemere massage. De warmte van de kaars bevordert de bloedcirculatie en zorgt dat je je partner of partner nog meer kunt verwennen. Het vloeibare gedeelte in de kaars bestrijdt droge huid en zorgt voor een aromatische massage.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr gebruiken?

De Skinny Dip Massagekaars – 170 gr kan worden gebruikt met andere sextoys en speeltjes. Je kunt bijvoorbeeld je partner masseren met een of een , terwijl je een warm aroma verspreid met de kaars. Met de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr kun je iedere massage nog beter maken.

Hoe moet je de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr reinigen?

De Skinny Dip Massagekaars – 170 gr moet altijd worden afgekoeld voor je hem gaat opbergen of reinigen. Leg de kaars eerst op een vlakke ondergrond en laat de kaars een paar minuten afkoelen. Vervolgens kunt u de ingekapselde olie met een papieren handdoek opvegen. Zorg ervoor dat de olie niet in contact komt met tegels, stenen, enzovoort om beschadiging van de vloer te voorkomen.

Koop de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een massagekaars die lekker aanvoelt bij elke massage en gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten, dan is de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr van Ladykiller.nl het perfecte product voor jou. Je kunt de kaars eenvoudig aansteken en de warmte is met de juiste temperatuurinstelling zacht en aangenaam. Geniet van een onvergetelijk avontuur met de Skinny Dip Massagekaars – 170 gr van Ladykiller.nl en koop vandaag nog je kaars.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

814487020471