Met de Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml zet je het liefdesspel op de kop. Dit verfrissende, ultrazachte natuurlijke massage olie glijdt prettig over zijn of haar huid en laat je creatiever uit de hoek komen met je seksspeeltjes dan ooit tevoren.

Voordelen van Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml:
– 100% natuurlijk geproduceerd
– pH-waarde neutraal voor skin-safe play
– Glijdt mooi over de huid
– Snel in te trekken formule
– 100% vegan vriendelijk
– Smaakloos en geurloosv
– 8 fl oz / 236 ml inbegrepen

Wat is Skinny Dip Massage Oil?

Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml van Ladykiller.nl is een massage olie die je helpt je liefdesspel te verbeteren. De olie heeft een verfrissende, ultrazachte formule en is 100% natuurlijk. De pH-waarde is neutraal, wat wil zeggen dat het safe-skin play mogelijk maakt. Daarnaast is de olie vegan vriendelijk en smaakloos en geurloos.

Hoe gebruik je Skinny Dip Massage Oil?

Gebruik Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml als je liefdesspel een verfrissende twist wil geven. Breng de olie aan op de huid en masseer deze lekker op het liefdesspel van jou en je partner in. De olie glijdt prettig over de huid maar trekt ook snel in. Heb je extra glijmiddel nodig? Voeg dan wat extra Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml toe om een extra gladde ervaring te hebben.

Voor wie is Skinny Dip Massage Oil?

Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is geschikt voor iedereen die plezier wil maken tijdens de seks en op zoek is naar een natuurlijk alternatief voor traditionele . Omdat Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml 100% natuurlijk en vegan vriendelijk is, is het ook voor mensen met een dieet geschikt.

Hoe kan Skinny Dip Massage Oil je seksleven verbeteren?

Met Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml kan je je seksleven verbeteren door de olie te gebruiken als massageolie of als glijmiddel. De olie glijdt perfect op de huid en kent een prettig resultaat – een uiterst verfrissende sekservaring. Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml kent een veiligere en smaaklozere formule dan traditionele glijmiddelen.

Met welke andere sextoys kun je Skinny Dip Massage Oil gebruiken?

Je kunt Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml gebruiken met alle seksspeeltjes. Laat de olie masseren over de huid en stap in een fantasiewereld waarin alles mogelijk is. Of gebruik deze massage olie als glijmiddel om nog meer plezier te krijgen uit je seksspeeltjes.

Hoe reinig je Skinny Dip Massage Oil na gebruik?

Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml kun je gemakkelijk na gebruik reinigen met een vochtig doekje. Maak de olie af met wat zeep en warm water. Na gebruik kun je de olie bewaard houden in de orginele verpakking of een andere, goed afgesloten pot.

Probeer de Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml in Ladykiller.nl

Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml biedt een ervaring die verfrissend en smaakloos is. De olie glijdt gemakkelijk over de huid en zorgt voor een soepele ervaring tijdens het vrijen. De olie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om het liefdesspel op de kop te zetten. Probeer de Skinny Dip Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml vandaag nog uit in Ladykiller.nl en verras je partner met deze gladde ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959004571