Discover Pleasure with Ladykiller.nl's SixTeared – Anal Beads

Bij Ladykiller.nl geloven we dat alles waar je genoegen aan krijgt in jouw leven jouw prestaties en tevredenheid verhoogt. Dit is de reden waarom we je als anal-speelgoed enthousiast het SixTeared – aanraden dat bij ons in de shop te vinden is. Met deze unieke speeltjes weet jij zeker dat je een intenser genot ervaart wanneer je met je partner of jezelf bent. Lees verder en bekijk hoe de SixTeared – Anal Beads jou weer kan verrassen…

Functies van de SixTeared – Anal Beads

Deze anal beads zijn makkelijk en veilig te gebruiken in zowel klein als in groot formaat. Verder is de stof die is gebruikt van hoge kwaliteit en voorzien van een zachte siliconen coating die een optimaal plezier garandeert. Je krijgt bij de SixTeared – Anal Beads ook een unieke eenvoudige bediening voor een optimaal genot. Hieronder vind je een opsomming van de verschillende voordelen van deze anal beads:

  • Gemakkelijk en veilig te gebruiken
  • Van hoge kwaliteit
  • Zachte siliconen coating voor optimaal genot
  • Unieke eenvoudige bediening

De SixTeared – Anal Beads Wat is het?

De SixTeared – Anal Beads is een revolutionair anal speeltje dat een start is ligt met twee verschillende maten voelbare kralen die aan elkaar geregen zijn. De meeste anal beads bestaan uit een rechte lijn van kralen, waardoor er maar één kant is waar je werkt. Met de SixTeared – Anal Beads wordt het genot geleidelijk verhoogd op alle kanten. Als je de kralen tijdens de penetratie aan beide kanten beweegt, maak je het genot van beide personen die betrokken zijn intensief en extatisch.

De kralen zijn ook zo ontworpen dat de grootte geleidelijk toeneemt. Dit geeft een impliciete manier om te spelen, waarbij de kleinste kraal je helpen om te wennen aan de penetratie en de grootste kraal je verrassen met het aangename sensationele gevoel. Je kunt de parels gebruiken zoals je wenst, of roteer jij het speeltje in een cirkelvormige beweging terwijl je jouw partner penetreert, wat een optimaal genot zal geven.

Voor wie is de SixTeared – Anal Beads geschikt?

SixTeared – Anal Beads is geschikt voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws en vernieuwend in hun leven. Van beginners tot gevorderden. De kralen zijn extra comfortabel in gebruik en makkelijk af te stellen, waardoor het een perfecte introductie is voor nieuwe gebruikers. Omdat het bestaat uit twee bewegende functies, is het helemaal geweldig voor de meer avontuurlijke gebruikers die iets extra willen. Als je op zoek bent naar wat nieuws en avontuurlijk of je wil je anale genot verbeteren, dan is de SixTeared – Anal Beads een must voor jou.

Hoe gebruik je de SixTeared – Anal Beads?

Net als bij alle andere anale speeltjes, begint het gebruik van de SixTeared – Anal Beads met een correcte voorbereiding. Neem je tijd om jouw partner te vrijen en om je partner klaar te maken voor de penetratie. Gebruik een vochtinbrengende gel zodat het speeltje gemakkelijk in te voeren wordt. Als je partner opgewarmd is, kun je de parels stuk voor stuk introduceren met een trage, glijdende beweging. Wanneer de parels volledig zijn ingebracht, wens je nog wat meer.

Hierna kun je de parels tijdens penetratie roteer door ze in een circulaire beweging te schuiven. Wanneer je de stijfste kraal bereikt, krijgt je partner het ultieme genot. Met de SixTeared – Anal Beads kun je zo ver gaan als je wilt. Probeer deze verschillende technieken en voel wat het beste werkt voor jou en je partner.

Hoe de SixTeared – Anal Beads kan verbeteren?

Met de SixTeared – Anal Beads verhoog je niet alleen het genot maar verhoog je ook de fysieke prestaties. De kralen zijn uitgerust met een unieke manier om de stimulatie optimaal te maken. Daarnaast verhoogt de speciale siliconen coating je partnercomfort en reduceert eventuele irritatie.

Daarnaast kun je de SixTeared – Anal Beads combineren met andere anale speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl om jouw genot te verbeteren. Probeer ook de die wij verkopen, waarmee je je ervaring zelfs op een hoger niveau kunt tillen.

Gebruik en reiniging

Om uiteindelijk een hygiëne en veiligheid te garanderen, moet je het speeltje na elk gebruik grondig reinigen met warm water en zacht afwasmiddel. Voeg na het schoonmaken nog een beetje desinfecterend middel toe en laat het drogen nadat je het gereinigd hebt. Als je de SixTeared – Anal Beads dan netjes hebt opgeborgen, weet je zeker dat het hygiënisch en schoon is.

Ontdek de wereld van Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl hebben we een veelzijdig assortiment om jouw leven wat spannender te maken. Ook hebben we een selectie kleding, lingerie en andere anale speeltjes zoals de SixTeared – Anal Beads die uitgenodigd worden om te spelen in de slaapkamer. Onze winkel heeft alles wat je nodig hebt om je avonturen te verrassen en doen gaan. Durf jij de uitdaging aan?

Kom langs bij Ladykiller.nl en probeer de SixTeared – Anal Beads. Je zult versteld staan van het resultaat!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888128226