Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case is dé ultieme seksspeeltje voor iedereen die klaar is voor een explosive seksuele ervaring. Deze revolutionaire vagina masturbator is gemaakt van hoogwaardig siliconen en heeft een harde buitenkant die een ultiem gevoel geeft tijdens de penetratie. Maak je klaar voor een echte bom op seksgebied en word verliefd op de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case!

Eigenschappen Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case:
• Gemaakt van hoogwaardig siliconen
• Grade double-skinmasturbator voor een ultieme penetratie
• Revolutionaire vagina masturbator met harde schaal
• Perfecte koppeling aan het lichaam – geeft een realistisch gevoel
• Makkelijk te reinigen en te gebruiken

Wat is de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case?

De Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case is een revolutionaire masturbator met een grade double-skinmasturbator. De buitenkant is gemaakt van hard materiaal dat een ultiem gevoel geeft tijdens de penetratie. De vagina masturbator is zo ontworpen dat er een perfecte koppeling is met het lichaam – het geeft een realistisch gevoel dat echt is voor een seksuele ervaring. Voor maximale realiteit is de masturbator voorzien van ribbels, voor en achter, voor extra stimulatie.

Hoe gebruik je de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case?

Gebruik de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case als hulp of voor een meer realistische seksuele ervaring. Gebruik glijmiddel of waterbasis gebaseerd glijmiddel met de Nina Elle voor de beste ervaring. Stral en voeg voorzichtig druk toe en gebruik een constante consistentie. Beweeg de masturbator op en neer of met een komend en gaand beweging.

Voor wie is de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case bedoeld?

De Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case is bedoeld voor elke man die op zoek is naar een realistische seksuele ervaring met een toy. De harde schaal en realistische materialen laten je haast niet meer distinguïeren dat je met een speeltje seks hebt. Laat je verrassen door de intense stimulatie die de ribbels achteraan en vooraan je bieden.

Hoe verbetert de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case je seksleven?

De Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case verbetert je seksleven door een meer realistische seksuele ervaring te bieden. De masturbator is ontworpen met een grade double-skinmasturbator waardoor het nagenoeg hetzelfde voelt als een echte vagina. Hierdoor geniet je van een spannende ervaring waar je eindeloos van zult genieten.

Met welke andere speeltjes en toys kunnen anderen de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case gebruiken?

De Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case is zo ontworpen dat hij kan worden gebruikt met vele speeltjes en toys. Van 's en tot het krijgen van kinky sessies. Je kan de Vagina Masturbator Hard Case gebruiken met bijna alle speeltjes en toys – je fantasie zal de enige beperking zijn.

Hoe moet je de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case reinigen?

Het is vrij gemakkelijk om de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case te reinigen. Na elk gebruik, maak de speeltje met koud water en een antiseptisch of antibacterieel middel schoon. Gebruik geen chemisch of alcohol middel om de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case te reinigen. Ook kan het speeltje worden schoon gemaakt met een speciale seksspeeltjesreiniger.

Waarom zou je de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

De Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case is dé perfecte speeltje voor elke man die op zoek is naar een echte sensuele sekservaring met een speeltje. Het hoogwaardige materiaal met double-skinmasturbator biedt een realistische ervaring met maximale stimulatie. Probeer de Nina Elle – Vagina Masturbator Hard Case uit en haal hem vandaag nog bij Ladykiller.nl. Bestel voor meer dan €50 en profiteer van gratis verzending binnen Nederland! Begin je avontuur en word verliefd op dit revolutionaire speeltje.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

796167830832