Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm in onze Erotische Winkel Ladykiller.nl

Onze Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm biedt een hoop voordelen

Als je op zoek bent naar een nieuw speeltje om je seksleven wat spannender te maken, dan raadt onze Erotische winkel Ladykiller.nl je sterk aan onze Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm aan te schaffen. Deze dilator is gemaakt van zeer duurzaam staal dat gecoat is met titanium voor een veilige en hygiënische ervaring. De buitenste schacht van de dilator is afgewerkt met een gladde en fijne textuur waardoor hij gemakkelijk in te brengen is. De 4.04 inch/10mm lange schacht heeft een diameter van 0.4 inch/10 mm, waardoor je een comfortabele en opwindende stimulatie zult ervaren. De binnenste schacht is bedekt met kleine punten die een extra stimulering uitstralen. De Single Sided Dilator is waterbestendig en eenvoudig te reinigen met een anti-bacteriële speeltjes cleaner.

De eigenschappen van de Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm

Onze Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm heeft de volgende eigenschappen:

  • Gemaakt van duurzaam staal met een titanium coating
  • De buitenste schacht van de dilator heeft een gladde en fijne textuur
  • De totale lengte is 4.04 inch/ 10mm, met een diameter van 0.4 inch/ 10 mm
  • De binnenste schacht is bedekt met kleine punten voor extra stimulatie
  • Waterbestendig en eenvoudig te reinigen met een anti-bacteriële speeltjes cleaner

Wat is de Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm?

De Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm is een seksspeeltje dat gemaakt is van duurzaam en hygiënisch staal met een prachtige titanium coating. Zodra je hem in handen hebt zal je meteen begrijpen dat hij duurzaam en stevig is. De buitenste schacht is 4.04 inch/10mm lang en heeft een diameter van 0.4 inch/10 mm. De strongly externe schacht is voorzien van een gladde en fijne textuur om je partner te verwennen. Binnenin de schacht zitten kleine ‘punten' die je de extra stimulering zorgen. Bovendien is de dilator waterbestendig en kan je met een simpele anti-bacteriële speeltjes cleaner hem eenvoudig reinigen.

De Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm gebruiken

Onze Single Sided Dilator – 0.4″/10mm is geschikt voor een kopple of man of vrouw die de traditionele seksuele technieken wil verbeteren. Je kan de dilator gebruiken als je alleen bent, of je partner erbij betrekken door de boel gecombineerd te spelen. Zorg er altijd voor dat je veel speelt met de dilator en niet te snel gaat voor je het meeste plezier en je maximumal resultaat haalt. Probeer ook gevarieerd met ritmes en motieven te spelen om het meest van je ervaring met de Single Sided Dilator te krijgen.

Voor wie is de Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm geschikt?.

De Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een extra stimulering in de slaapkamer. Of je nu op zoek bent naar iets meer stimulering bij traditionele seks, of je wil je grenzen verleggen door te experimenteren met spannende -penetratie-sex het kan allemaal. We adviseren je om de dilator te combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl zo krijg je het meeste uit je seksuele ervaring.

Hoe verbetert de Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm het leven van onze klanten?

Met behulp van de Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm kunnen onze klanten hun seksleven een boost geven. De dilator is ideaal om je grenzen te verleggen met spannende bondage-penetratie-sex of om meer stimulering toe te voegen aan je liefdesspel. De dilator kan je ook combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl om je seksleven naar het volgende level te tillen. De dilator is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat beschermd is door een titanium coating voor extra hygiëne.

De Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm reinigen

Om hygiene redenen adviseren we je om de Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm goed te reinigen voor en na gebruik. De dilator is geschikt voor waterdouche of je kan er een anti-bacteriële speeltjes cleaner voor gebruiken. Maak de dilator eerst goed schoon met water en een milde zeep voor de extra reiniging. Gebruik als laatste nog even een anti-bacteriële speeltjes cleaner.

Advies: Probeer en koop de Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm vandaag nog!

Als je op zoek bent naar iets nieuws om je seksleven wat spannender en interessanter te maken, dan raad ik je van harte aan onze Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm eens te proberen. Met deze dilator maak je het liefdesspel net wat spannender, of je gaat proberen je grenzen te verleggen met spannende bondage-penetratie-sex. Als je allang op zoek bent naar iets nieuws kan de Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm een leuke additie zijn in je driehoek.

Bij Ladykiller.nl hebben we nog veel meer toffe speeltjes. Van , anale plugs, lijnen, en veel meer. Sho ponline in onze Erotische winkel Ladykiller.nl voor het grootste assortiment speeltjes volgens alle laatste trends. Je kan van alles uitproberen in de wetenschap dat je speeltjes veilig en hygiënisch gemaakt zijn, waardoor je uiteindelijk veel plezier zult beleven en waarde zult halen uit je ervaring. Koop daarom vandaag nog onze Single Sided Dilator – 0.4″ / 10mm en beleef je orgasmische hoogtepunten.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273535146