SillyCorn – Red, de meest feestelijke sekstoy die er is
Bent u op zoek naar een speeltje waarmee je meteen plezierige seksuele momenten beleeft? Dan is de SillyCorn – Red de perfecte keuze! Deze fun-loving sekstoy biedt jarenlang amusement en has een eenvoudige bediening, waardoor je jezelf heerlijk kan laten gaan. Deze sekstoy is gemaakt van siliconen en heeft een hoge kwaliteit.

Voordelen:

– Gemaakt van siliconen, hierdoor naar veilig in gebruik
– Erg stil, zelfs bij het intensief gebruik
– Realistisch gevoel met drie verschillende afmetingen
– Volledig waterdicht, makkelijk schoon te maken
– USB-opladbaar
– Realistisch gesimuleerde vibratie met 8 verschillende modi

Wat is SillyCorn – Red?

De SillyCorn – Red is een paarskleurige seksspeeltje met een licht smachtend design. Dit handige apparaat is gemaakt van siliconen – een duurzaam product dat veilig is in gebruik. Wat de SillyCorn – Red zo uniek maakt is de realistische gevoel dat hij geeft als je hem gebruikt. Hij heeft drie verschillende afmetingen om aan ieders behoefte te beantwoorden. Hij heeft ook een USB-opladbaar accu, waardoor hij makkelijk opgeladen kan worden.

Hoe gebruik je SillyCorn – Red?

SillyCorn – Red is eenvoudig te bedienen. Nadat de gebruiker op de knop heeft gedrukt, kan hij de vibraties veranderen met behulp van de pijltjestoetsen. Met deze knop kan ook de intensiteit van de vibraties worden aangepast. Het is ook mogelijk om de vibratiepatronen te veranderen met behulp van twee knoppen.

Voor wie is SillyCorn – Red bedoeld?

SillyCorn – Red is bedoeld voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar een seksspeeltje waarmee ze hun seksuele ontmoetingen kunnen opfleuren. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een realistische ervaring bij het gebruik van een seksspeeltje.

Hoe kan SillyCorn – Red je seksleven verbeteren?

De SillyCorn – Red is ontworpen om je seksleven stukken beter te maken. De extra stimulatie die het apparaat biedt, werkt al som een afrodisiacum. Het is heerlijk om mee te spelen tijdens de of voor extra stimulatie tijdens penetratie. U kunt kiezen uit verschillende vibratiepatronen die kunnen worden ingesteld om net het juiste te bereiken.

Welke andere seksspeeltjes en toys kun je gebruiken om SillyCorn – Red te verrijken?

SillyCorn – Red is een goede aanvulling op je seksleven als je al andere seksspeeltjes en toys hebt. U kunt bijvoorbeeld de SillyCorn – Red gebruiken met andere of clit-stimulators. U kunt ook experimenteren met verschillende handcuffs, massageolie of massagekralen. Het combineren van verschillende zorgt voor een extra spannende seksuele ervaring.

Hoge hoe je de SillyCorn – Red moet reinigen?

Om de SillyCorn – Red goed schoon te houden, is het aanbevolen dat u hem na ieder gebruik schoonmaakt. Hiervoor kunt u gebruiken een milde antibacteriële zeep of babydoekjes. Zorg ervoor dat u alle opgenomen vloeistoffen verwijdert en alle schone delen droogwrijft met een schone handdoek. Vergeet niet om de knoppen en alle andere plekken die in contact kunnen komen met de huid te desinfecteren. Als het seksspeeltje langer dan twee maanden niet gebruikt wordt, moet u het weer reinigen.

Probeer het voor jezelf en koop de SillyCorn – Red bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een sekstoy die alles biedt wat je nodig hebt om je seksleven op te vrolijken, dan is de SillyCorn – Red de perfecte keuze. Hij is eenvoudig te bedienen, stil en heeft een hoogwaardig siliconen omhulsel. De gevarieerde vibratiepatronen geeft je net dat kleine beetje stimulatie en vermaak dat je nodig hebt. Probeer het voor jezelf en koop de SillyCorn – Red bij Ladykiller.nl, voor de beste prijs.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

3662811345618