De Siliconen Vibrerende bullet met afstandsbediening van Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een speeltje dat perfect bij jou past? Naar een speeltje dat je plezier, sensatie en een nieuwe ervaring brengt? Dan ben je op het juiste adres bij Ladykiller.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan speeltjes, waaronder de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening.

Functies en voordelen van de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening

• De Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening is gemaakt van 100% silicone. Hierdoor is het speeltje goed schoon te maken en sterk.
• Wil je het speeltje kunnen bedienen zonder dat je er zelf bij bent? Dan heb je de afstandsbediening nodig. Je kan deze speeltjes vervelssen met een maximale afstand van 50 meter.
• Deze speeltjes hebben 12 verschillende vibraties, en met het handzame design kan je precies de plek vinden waar het jou het meest plezierig bevalt.
• De vibraties zijn zowel zacht als intens, afhankelijk van hoe jij het wilt!

Ga voor nog meer plezier met de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening

De Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening is een klein, maar krachtig speeltje dat het perfecte accessoire is voor een hete en spannende avond. Dit speeltje is klein en past gemakkelijk in je handbagage, dus je kan het overal meenemen. Je kan hierbij ook kiezen uit verschillende kleuren naargelang je voorkeur! Of je nu single bent of al twee bent; jouw sexleven wordt er een stuk leuker van!

De Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening is een krachtig wandelingetje, ideaal om de breedte en breedste van jouw beide erogene zones te verkennen. Je kan dit speeltje zacht over je tepels laten glijden of over je clitoris, of je g-spot. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de verschillende vibraties en snelheden. De gladde silicone huid geeft daarbij een zacht en aangenaam gevoel. Voor nog meer spanning is er ook nog de afstandsbediening, waarmee je het speeltje continu kan besturen zonder dat je er naar om hoeft te kijken.

Voor wie is de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening geschikt?

De Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening is geschikt voor iedereen die opzoek is naar sensatie, plezier en een nieuwe ervaring! Dit speeltje kan gebruikt worden als je met z'n twee speelt, maar ook als je single bent en opzoek bent naar meer plezier in je slaapkamer. Of je nu voor jezelf speelt, of je partner meeneemt op het avontuur, de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening is perfect voor elk persoon.

Hoe kan de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening je leven verbeteren?

Met de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening kom je gegarandeerd tot betere orgasmes en nieuwe ervaringen! Vergeet nooit, dat het belangrijk is om je vrije tijd allemaal niet bij één speeltje te houden. Probeer verschillende middelen die je in onze winkel Ladykiller.nl kan vinden om met je partner je slaapkameravonturen nieuw leven in te blazen. Ga voor een all-in-one systeem, zoals onze Bed Restraint.. Je kan ook kiezen voor een Tons naar verende Speeltjes om een nieuwe dimensie aan je erotische ervaringen te geven.

Met de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening nog beter de regie kunnen voeren en je potentieel om meer lekkere plekjes te ontdekken, verbetert je seksleven. En laat deze bullet je steeds verrassen door de allerbeste real-time vibraties. De combinatie van deze functies maken dat de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening een must-have is voor elke erotische experimenteerder.

Gereiniging

Als je je Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening klaar hebt gemaakt voor je volgende avontuur, zorg er dan voor dat je het speeltje goed reinigt voordat je het opbergt. Om het speeltje schoon te maken, alleen warm water en een milde zeep gebruiken. Zorg ervoor dat je het speeltje niet direct onder water houd bij het reinigen. Spoel het na het reinigen af met water en laat het opdrogen voordat je het opbergt in de verpakking.

Kom vandaag nog langs in onze winkel Ladykiller.nl voor meer plezier

Kom vandaag nog voorbij in onze winkel Ladykiller.nl om de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening te ontdekken! Naast de Siliconen Vibrerende Bullet met Afstandsbediening hebben wij nog veel meer speeltjes in ons assortiment, waaronder , anale play, cockrings, , lubrastics, handcuffs, gags, - en nog veel meer. Al deze speeltjes los of in een set, alles om je sexleven frisser te houden. Kom naar Ladykiller.nl en ga voor meer plezier in jouw leven. Laat jouw wildste fantasieen uitkomen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518032553