De Siliconen Stimulatiehandschoen van Ladykiller.nl: laat jouw fantasieën uitkomen!
De Siliconen Stimulatiehandschoen is een prachtige speeltje dat perfect is voor iedereen die op zoek is naar wat extra stimulatie. Het is gemaakt van hoogwaardige siliconen die je een glad en sensueel gevoel geven bij het aanraken. Hieronder vind je een aantal eigenschappen van deze handige toy.

• Hoogwaardig siliconen, de ideale textuur voor een intieme en sensuele sensatie
• Comfortabel, draagbaar en discreet design
• Oplaadbaar dankzij de USB-poort
• Uitgerust met een drietraps knop om de stimulatie naar wens te regelen
• Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren

Wat is de Siliconen Stimulatiehandschoen?

De Siliconen Stimulatiehandschoen is een perfect speeltje om zowel mannen als vrouwen te verwennen. De handschoen is vervaardigd uit hoogwaardig siliconen welke je de perfecte textuur biedt voor gevoelige zones van het lichaam zoals de of de penis. Met de Siliconen Stimulatiehandschoen verschaffen frequente vibraties op verschillende intensiteitsniveaus je de sensueelste ervaringen.

Hoe gebruik je de Siliconen Stimulatiehandschoen?

De Siliconen Stimulatiehandschoen is eenvoudig te gebruiken. Nadat je de handschoen hebt opgeladen met de meegeleverde USB-kabel, kun je de knop indrukken en de intensiteit van de vibraties naar wens regelen tot een intensieve pulsering. Door langzaam met de Siliconen Stimulatiehandschoen over je erogene zones te glijden kun je genieten van een extatische verzachting.

Voor wie is de Siliconen Stimulatiehandschoen?

De Siliconen Stimulatiehandschoen van Ladykiller.nl is perfect voor iedereen die op zoek is naar een intiem speeltje van topkwaliteit. Dit maakt deze toy ideaal voor iedereen die op zoek is naar een seksspeeltje waarmee je jouw solo-seks of seks met een partner, naar een hoger niveau kunt tillen.

Hoe verbetert de Siliconen Stimulatiehandschoen je seksleven?

Met de Siliconen Stimulatiehandschoen kun je genieten van individuele stimulatie-ervaringen of pittige seks met een partner. Deze toy is helemaal oplaadbaar en van stevig siliconen, waardoor het perfect is voor buiten-seks en kan worden gebruikt met alle lube types. Door de Siliconen Stimulatiehandschoen te gebruiken open je de deur naar een nieuwe wereld van waarbij je je partner nooit helemaal kunt zien.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Siliconen Stimulatiehandschoen gebruiken?

De Siliconen Stimulatiehandschoen is een perfect speeltje om ieders seksleven een boost te geven. Maar waarom niet deze kleine handige toy combineren met andere speeltjes? De Siliconen Stimulatiehandschoen is perfect te combineren met andere toys zoals , -speeltjes en -sets. Geniet van extra stimulatie voor een intense avond vol plezier.

Hoe reinig je de Siliconen Stimulatiehandschoen?

De Siliconen Stimulatiehandschoen van Ladykiller.nl is gemaakt van materialen die diepgaand schoongemaakt moeten worden voor en na ieder gebruik. Je kunt de handschoen schoonmaken met de meegeleverde antiseptische gel. Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een schone spons en veeg voor- en achterzijde af. Vergeet niet om je speeltjes na veilig gebruik weer op te laden!

Waarom zou je de Siliconen Stimulatiehandschoen bij Ladykiller.nl kopen?

Als eerste, koop je bij Ladykiller.nl alleen de hoogwaardigste en meest betrouwbare seksspeeltjes met aantrekkelijke prijzen. Als tweede, betaal je met onze discreete verzending je aankopen nooit meer duur. Als derde, werkt onze professionele klantenservice 24/7 met al jouw vragen. Kortom, heb je dus een erotische invulling nodig voor je seksleven? Koop dan vandaag nog de Siliconen Stimulatiehandschoen bij Ladykiller.nl en laat je fantasieën uitkomen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273491695