Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes is de perfecte combinatie van kinky plezier en verfijnde luxe. De combinatie van de hoogwaardige siliconen ring en stijlvolle leren bandjes maakt deze Ring Gag een absolute must-have voor elke seksspeelgoed-verzamelaar. Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes is beschikbaar in verschillende maten en is perfect om partnerbinding te ervaren.

Eigenschappen van Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes:
– Uitgebreide collectie in verschillende maten
– Dunne, flexibele en comfortabele siliconen ring
– Fijne leren bandjes met een stevig klittenbandsluiting
– Gemaakt van milieuvriendelijk en giftig materiaal
– Onderhoudsvriendelijk, fijn afgewerkt en eenvoudig te reinigen

Wat is een Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes?

Een Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes is een -accessoire gemaakt van premium kwaliteit siliconen en stijlvolle leren bandjes. De siliconen ring is bedekt met zachte leren bandjes waardoor hij gemakkelijk om te doen is om je partner bij het spelen in bed in te palmen. De leren bandjes zijn bevestigd met een stevige klittenbandsluiting zodat je jouw partner niet alleen stevig kunt vastpakken, maar ook tijdens de spelen een schokkende beweging kunt voelen. De siliconen ring is vervaardigd van milieuvriendelijk en giftig materiaal en heeft een zachter gevoel dan andere materialen zoals metalen. Het betekent dat je je partner geen pijn doet tijdens het gebruik. De siliconen ring is eenvoudig schoon te maken met water en zeep.

Hoe gebruik je een Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes?

Je kunt de Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes gebruiken als je seksuele activiteiten onderneemt met een partner. Je partner zal de siliconen ring dragen om te voorkomen dat hij of zij spreekt of andere geluiden maakt. De siliconen ring neemt ook weten dat je je partner goed vastpakt, waardoor zij een dieper gevoel van kwetsbaarheid ervaren terwijl jij het gevoel hebt de macht te hebben. De siliconen ring zal ook helpen om het seksuele verlangen van je partner nog meer te verhogen. Het gebruik van de Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes maakt het ook mogelijk leuke rollenspellen met de partner te bedenken.

Voor wie is de Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes bedoeld?

Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele manier om hun seksleven te verbeteren. Dit seksspeeltje is perfect voor hen die ervaren zijn met het gebruik van seksspeeltjes, maar ook voor degenen die gewoon op zoek zijn naar een nieuw avontuur. Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes is ook een ideale manier om de spanning en de intimiteit te verhogen.

Hoe kan de Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes je seksleven verbeteren?

Met Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes kun je je seksleven verbeteren door het geven van liefde en aandacht. Met een ringgag krijgt je partner de zekerheid dat ze jou vertrouwde en ook jij kunt op je beurt zeker zijn van het vertrouwen en het plezier dat je deelt. Door middel van de ringgag ervaar je een gevoel van maagdelijkheid en kwetsbaarheid, waardoor je dichter bij elkaar kunt komen. Het gebruik van deSe Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes kan de tussen jou en je partner verhogen.

Met welke andere speeltjes en toys je de Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes kan gebruiken?

Met de Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes kun je andere toys and speeltjes gebruiken om elke erotische ervaring te verrijken. Je kunt ervoor kiezen om extra tools zoals touwen, blindfold, seksspelletjes en vibraties te gebruiken om de spanning nog meer op te voeren. Voor een ervaring die nog meer pijn en kieten bevat, kun je ook overwegen om een zweep, plumeau of andere kammen en tandenborstels die de zenuwuiteinden op de geslachtsdelen stimulatie op een zachtere manier te stimuleren.

Hoe moet je Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes reinigen?

Het belangrijkst bij het reinigen van de Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes is dat je het gebruikte materiaal niet vervuild met chemische anti-bacteriële reinigingsmiddelen. Het gebruik van warm water met wat milde zeep is voldoende om de siliconen ring en leren bandjes eenvoudig schoon te maken. Om het reinigen van de siliconen ring en leren bandjes gemakkelijker te maken, adviseer ik om de siliconen ring voor het reinigingsproces meteen uit de leren bandjes te halen. Nadat de siliconen ring gereinigd is, kun je het op een gedesinfecteerde oppervlakte plaatsen. Vervolgens kun je de leren bandjes schoonmaken met een milde zeep en warm water.

Waarom zou je de Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes eens moeten proberen?

De Siliconen Ring Gag met Leren Bandjes is het perfecte seksspeeltje voor stellen die hun seksleven willen verbeteren door nieuwe, opwindende kinky ervaringen. De siliconen ring en leren bandjes zorgen er samen voor dat je je partner stevig kunt vasthouden, waardoor het -plezier voor jullie beiden nog intenser wordt. Heb je zin om de siliconen ring te proberen? Bezoek dan vandaag nog onze seksshop, Ladykiller.nl, waar je voordelig én discreet een ruim assortiment kinky seksspeeltjes kun kopen. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke seksuele ervaring beleeft.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

8714273492425, 8714273492517