De marktleider Siliconen Penis Head Pleaser is precies wat u zoekt als u op zoek bent naar een plezierig en spannend seksleven. Het is een lange, lichte, geavanceerde, opwindende siliconen die speciaal is ontworpen om uw seksuele activiteiten te verbeteren. Met de Siliconen Penis Head Pleaser kun je op een veelzijdige en creatieve manier genieten.

Eigenschappen Siliconen Penis Head Pleaser:

– Lange, lichte siliconen vibrator.
– Speciale structuur met verschillende knoppen en stimulatiegebieden.
– 10 verschillende vibrationsfuncties en 6 intensiteitsniveaus
– LED knop om de vibratie intensiteitsniveaus te verhogen of verlagen
– Gemaakt van veilige, hypoallergene siliconen
– Waterdicht en makkelijk te reinigen
– Stil, geruisloos en krachtig genoeg voor een perfecte massage

Wat is de Siliconen Penis Head Pleaser?

De Siliconen Penis Head Pleaser is een lange, lichte vibrator gemaakt van veilige, hypoallergene siliconen. Het heeft een speciale structuur met verschillende knoppen en stimulatiegebieden die u kunt bedienen. Er zijn 10 verschillende vibrationsfuncties en 6 intensiteitsniveaus om de perfecte massage te creëren. De LED knop maakt het mogelijk om de vibratie intensiteitsniveaus te verhogen of te verlagen. De Siliconen Penis Head Pleaser is waterdicht en makkelijk te reinigen. Tegelijkertijd is de Siliconen Penis Head Pleaser zo stil en geruisloos dat hij geen enkel lawaai of ongemak veroorzaakt.

Hoe gebruik je Siliconen Penis Head Pleaser?

Met de Siliconen Penis Head Pleaser kun je op een veelzijdige en creatieve manier spelen. Programmeer de 10 verschillende vibrationsfuncties om je precies de stimulatie te geven waar je naar verlangt. Je kunt er ook mee spelen tijdens solosex of met een partner.

Voor wie is de Siliconen Penis Head Pleaser bedoeld?

De Siliconen Penis Head Pleaser is bedoeld voor elke persoon die op zoek is naar meer plezier in hun seksleven. Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige en aangename ervaring. Het is ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar innovatieve manieren om hun seksleven te verbeteren.

Hoe kan de Siliconen Penis Head Pleaser je seksleven verbeteren?

De Siliconen Penis Head Pleaser kan je seksleven verbeteren door je te helpen de perfecte stimulatie te vinden die je nodig hebt om uw seksuele activiteiten te verbeteren. Met de Siliconen Penis Head Pleaser kun je 10 verschillende vibrationsfuncties en 6 intensiteitsniveaus gebruiken om precies de stimulatie te krijgen die jou het meest aangenaam aanvoelt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Siliconen Penis Head Pleaser gebruiken?

De Siliconen Penis Head Pleaser is zo ontworpen dat het veelzijdig is en kan worden gebruikt in combinatie met een verscheidenheid aan andere speeltjes en toys. Probeer het met een krachtige , of met een massttager als je wilt experimenteren met verschillende niveaus van stimulatie.

Hoe moet je de Siliconen Penis Head Pleaser reinigen?

Reinig de Siliconen Penis Head Pleaser voor en na gebruik met lauwwarm water en een mild reinigingsmiddel. Droog de Siliconen Penis Head Pleaser vervolgens af met een schone, zachte handdoek of luchtafscheider. Wees voorzichtig met oplosmiddelen zoals alcohol of bleek die kunnen schaden aan het oppervlak van de vibrator.

Probeer de Siliconen Penis Head Pleaser meteen uit en koop het in onze seksshop Ladykiller.nl

Probeer de Siliconen Penis Head Pleaser uit. Koop de Siliconen Penis Head Pleaser in onze seksshop Ladykiller.nl en breng een nieuwe dimensie aan plezier aan je seksleven. Vergeet niet, je moet altijd opletten bij het gebruik van seksspeeltjes en toys. Doe dus je onderzoek en lees alsjeblieft de instructies voorafgaand aan het gebruik ervan.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033857