Een Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50 mm is een revolutionaire seksspeeltje dat je verwennerijen naar een hoger niveau brengt. Met dit intieme accessoire kun je voor ultimate plezier en verwennerij zorgen. Deze verleidelijke cockring is gemaakt van hoogwaardig en stevig siliconen met een metalen binnenkant van 50mm diameter. Door het licht geperforeerde buitenmateriaal valt de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm extra op en voegt hij een sexy dimensie aan je seksleven toe.

Eigenschappen van Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm:

• Sturdy staal binnenring
• Sterk en duurzaam siliconen materiaal
• Comfortabel en perfect op maat te verstellen
• Licht geporeerd, waardoor het extra opvalt
• 100% waterproof en safe

Hoe gebruik je de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm?

Hoe gebruik je de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm?

De Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm is ontworpen om comfortabel en perfect aan te passen door de staafjes in de ring te schuiven. Wanneer je deze cockring hebt aangepast aan je gewenste diameter, moet je je penis en/of ballen in de ring plaatsen. Door de ring om je penis en/of ballen te dragen vergroot je het gevoel bij seks en krijg je een langere en intensievere erectie. Bovendien kun je met de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm, de liefdesomhelzing van je partner verlengen.

Voor wie is de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm gemaakt?

De Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm is ontworpen voor stelletjes die op zoek zijn naar een accessoire om hun seksleven naar een hoger niveau te brengen. Of je nu op zoek bent naar een extra korte sensuele omhelzing of een langere erectie, de cockring verlengt je liefdesomhelzing en brengt je genot naar een hoger niveau.

Hoe kan de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm je seksleven verbeteren?

Met de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm kun je je seksleven naar een hoger niveau brengen. De stevige staal binnenring zorgt ervoor dat je langer genot hebt en dat je de liefdesomhelzing en de orgasmes kunt versterken. De comfortabele pasvorm en het siliconen materiaal bieden je veel olief en sensaties.

Wat zijn andere speeltjes en toys die je met de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm kunt gebruiken?

De Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm is een veelzijdig seksspeeltje. Je kunt de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm gebruiken alleen of met andere toys, zoals en andere kledingstukken. Het is de perfecte aanvulling op je seksleven en het kan ervoor zorgen dat je meer genot en sensaties ervaart.

Hoe kun je de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm reinigen?

De Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm is gemaakt van stevig en duurzaam siliconen, waardoor deze goed te reinigen is. Om ervoor te zorgen dat je de muggenring hygiënisch en veilig kunt blijven gebruiken, is het het beste om deze af te wassen met warm water en zeep. Zorg ervoor dat je de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm na elk gebruik grondig afspoelt of afwast.

Exciteer je seksleven en koop de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm bij Ladykiller.nl

Wil je je seksleven naar een hoger niveau brengen en net dat tikkeltje meer genot ervaren? Ga direct naar Ladykiller.nl om de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm te kopen. Deze revolutionaire cockring geeft je het ultieme genot en verleidelijke verwennerij. Met zijn gepolijste en duurzame buitenste laag en het wervelende binnenste uit staal, biedt deze cockring veel mogelijkheden en hoogwaardig plezier. Koop de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 50mm in onze seksshop Ladykiller.nl en exciteer je seksleven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421075538