Met de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm breng je jouw seksleven naar een hoger niveau. De siliconen cockring met een metalen binnenkant van 45 mm geeft je meer gevoel en intensiteit bij het vrijen met je partner. Het product heeft de volgende kenmerken:

• Zacht en comfortabel siliconen materiaal
• Metalen binnenkant voor een diepe intensiteit
• 45 mm diameter
• Stimuleert seksuele gevoelens door de bloedstroom naar de penis te vergroten
• Latexvrij

Wat is de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm?

De Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm is een sextoy dat de bloedtoevoer naar je penis vergroot. Door een cockring te dragen, wordt je erectie langer, harder, groter en intiemer. De aantrekkingskracht en het genot van de seksuele activiteiten worden vergroot. De Soniconen Cockring met een metalen binnenkant van 45 mm is gemaakt van een luchtige, zacht en comfortabel siliconen materiaal dat hypoallergeen is en latex-vrij. De ring heeft een metalen binnenkant om de intense gevoelens van de bloedophoping in je penis te versterken.

Hoe kan de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm gebruikt worden?

U kunt deze Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm gebruiken tijdens penetratie tijdens vaginale of of tijdens . Eerst moet je het siliconen materiaal vrijmaken met een beetje . Voordat je de ring om je penis zet, moet je zorgen dat je penis volledig erect is. Dan voer je de cockring om je penis, net onder de basis. Als u dit comfortabel vindt, kunt u de ring tot 5-7 minuten draaien voordat u deze verwijdert.

Voor wie is de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm bedoeld?

De Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm is bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een manier om het plezier en genot van seksuele activiteiten te vergroten. Een cockring verhoogt de bloedtoevoer naar de penis, wat leidt tot langere, harderere en intensere erecties.

Hoe kan de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm je seksleven verbeteren?

De Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm kan je seksleven verbeteren door de bloedstroom naar je penis te vergroten. Door een cockring om je penis te draaien voordat je begint met penetratie of masturbatie, zal je een veel intensere ervaring hebben. Je penis zal veel groter en harder zijn tijdens je seksuele ervaring. Je kunt ook langer genieten van je seksspeeltjes en krijgt ervaren een zaligere en langere orgasme.

Met welke andere toys en speeltjes kan je de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm gebruiken?

De Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm is gemaakt van hypoallergeen en latexvrij siliconen dat zacht en comfortabel aanvoelt op je huid. U kunt de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes zoals , anale speeltjes, penisringen en . Zo kun je verschillende ervaringen creëren en je seksleven blijven verrijken.

Hoe moet je de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm reinigen?

Het is heel belangrijk om de siliconen cockring na elk gebruik grondig schoon te maken met een hygiënisch product dat speciaal is ontwikkeld voor sextoys. Hygiëne is immers heel belangrijk. Dompel de siliconen cockring nooit onder in warm of kokend water of in een afwasmachine. Het siliconen materiaal kan er door beschadigd raken.

Waarom zou je de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm proberen?

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven meer intensiteit en plezier te geven, dan is de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm jouw ideale partner. De cockring verhoogt de bloedtoevoer naar je penis waardoor je langere, harder erecties krijgt. Dit verhoogd het genot en de aantrekkingskracht tijdens de seksuele activiteiten. Je zou de Siliconen Cockring met Metalen Binnenkant – 45 mm moeten proberen om je seksleven te verbeteren. Bestel deze cockring nu in onze seksshop Ladykiller.nl, en je zult zeker niet teleurgesteld worden.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421075521