Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit is een innovatief sextoy dat je lippen en trakteert met een wonderbaarlijke meervoudige stimulatie. Dit elegante stuk speelgoed heeft verschillende standen en functies, waardoor een endorfine-uitbarsting van plezier mogelijk wordt. De eigenschappen van Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit zijn o.a.:

• 100% medisch silicone, waardoor hij comfortabel en veilig is.
• Trakteer je intieme zones op verschillende krachtige vibraties en trillingen.
• 10 toegankelijke momenten voor intense, meeslepende ervaringen.
• Waterdicht.
• Superstille vibrerende motor.
• Oplaadbare lithiumionbatterij.

Wat is de Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit?

De Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit is een prachtig, roze, waterproof sextoy dat ontworpen is om vrouwen tegen een overweldigende hoogtepunt te verwennen. Het is gemaakt van 100% medisch silicone en heeft een stevig handvat met een subtiele tekstuur dat makkelijk te grijpen is. Dit sextoy heeft een aparte buitenste schaal met kamers die zorgen voor een massage- en pulsatiegevoel. De trillende konijnenoortjes van dit sextoy wassen jouw clitoris op een zachte, effectieve manier waardoor het je begeleidt naar verschillende hoogtepunten.

Hoe kan ik mijn Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit gebruiken?

De Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit is bedoeld om te gebruiken als een solo speeltje of als een intermezzo tijdens het . Begin met de konijnenoortjes voor een directe stimulatie van je clitoris en gebruik daarna de verschillende vibrationele standen voor een intenser moment. Je kunt dit sextoy gebruiken om je clitoris te verwennen met pulserende trillingen, of het te vermengen met de verschillende levels van het vibrerende en pulsende element.

Voor wie is dit sextoy geschikt?

De Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit is bedoeld voor vrouwen die op verschillende manieren willen genieten van meervoudige stimulatie. De vibe stralen een zacht en effectief gevoel af op de clitoris, en de trillingen kunnen met de vingers worden aangetast om extra positieve punten te behalen tijdens het voorspel.

Hoe verbetert de Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit mijn seksleven?

De Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit biedt een unieke meervoudige stimulatie en maakt seks of het voorspel sensueel, spannend en intenser. Dit sextoy biedt vrouwen de kans om meerdere soorten prikkels te verkrijgen en te verkennen met behulp van dezelfde vibe. Het verzorgt die een ander level van orgasme kan bereiken.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit gebruikt worden?

De Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit is het perfecte sextoy voor mengsels van stimulatie. De meervoudige stimulatie is een opwindende manier om de fantasie op te stoken met andere toys, zoals bijvoorbeeld anal plugs, 's of cockrings. Houd er rekening mee dat niet alle sextoys die klaar zijn voor gebruik ookwaterdicht zijn, dus lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

Hoe reinig je de Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit?

Het reinigen is heel simpel. Het is belangrijk om het sextoy na ieder gebruik te reinigen. Gebruik dan warm water en een milde, wateroplosbare sextoy cleaner voor het reinigen. Afspoelen met warm water en droogmaken met een zachte doek. Na het reinigen kun je het sextoy opbergen in een stofvrije, gesloten doos, op een luchtige plaats.

Waarom moet ik de Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit proberen?

De Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit is een modern sextoy met een geweldig en uniek pulsatie- en vibreersysteem. Zijn energieke trillingen gaan verder dan enig ander sextoy om tevredenheid te bereiken met unieke momenten van plezier en het biedt je een goede manier om toe te werken naar een orgasme. Voel je verlangen aanzwelen met de Silicone Pulsating and Vibrating Rabbit en begin jouw spannende seksuele avonturen met ons in Ladykiller.nl. Begin nu en profiteer direct van het dichtstbijzijnde vrijgevige, ultieme hoogtepunt.

Merk

,

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

848518038937, 848518038944, 848518038951