Siliconen kloptas met Textuur; een intens plezier voor beginners en ervaren BDSM-fans

Heeft u er ooit al aan gedacht om uw seksleven een boost te geven met een siliconen kloptas met textuur? Als u op zoek bent naar iets anders, iets harder en intenser dan de gebruikelijk speeltjes die u misschien al in uw nachtkastje heeft staan, dan is de Silicone Paddle met Textuur exact wat u zoekt. De Siliconen Paddle met Textuur is het perfecte speeltje voor zowel beginners als ervaren -fans, en zorgt voor nog meer plezier en een intenser genot.

Hoe is de Silicone Paddle met Textuur?

De Silicone Paddle met Textuur is een kloptas die gemaakt is van premium siliconen. Het materiaal voelt vederlicht aan, maar zorgt desondanks voor een stevig, zachter genot dat iets langer aanhoudt dan regulier handwerk. Omdat de Silicone Paddle vervaardigd is uit duurzaam siliconen, zullen degenen die het kopen vele jaren lang met plezier gebruiken.

De Siliconen Paddle met Textuur heeft een handvat waardoor de kloptas goed in de hand ligt en de spanker of spankee een goede grip krijgen. Op de paddle zit een doorlopende texture die zorgt voor extra gevoel als je er mee geslagen wordt. En natuurlijk heeft deze kloptas een adembenemende look, waardoor je er ongetwijfeld mee op zal vallen.

Hoe gebruik je de Silicone Paddle met Textuur?

De Siliconen Paddle met Textuur is geschikt voor klappende spelletjes van alle niveaus. Of u nu een beginner bent die test hoe ver u kunt gaan of al uit ervaring bent wat u en uw partner graag doen; voor elk kunnen er momenten zijn dat u een extra boost nodig heeft. Om de Silicone Paddle met Textuur optimaal te gebruiken moet u het volgende in acht nemen.

• Gebruik middelslagbewegingen om de intensiteit op te bouwen.
• Gebruik een luiere slag, door de kloptas alleen licht met de punt op het lichaam te laten landen.
• Maak gebruik van stoten met de heupen en het gewicht van uw armen tegen het lichaam te bewegen voor een meer gerichte en intense sensatie.
• Gebruik de punt van de kloptas om de sensatie in een kleiner gebied te concentreren.

Voor wie is de Silicone Paddle met Textuur geschikt?

De Silicone Paddle met Textuur is een eenvoudig en effectief BDSM-speeltje dat geschikt is voor spankers en spankees van elk niveau. Of u nu op zoek bent naar een gesofisticeerd spel meer intensiteit in uw slaapkamer, of gewoon een eenvoudige manier zoekt om meer plezier te hebben met verschillende speeltjes, de Silicone Paddle met Textuur zal zeker aan al uw wensen voldoen.

De Silicone Paddle met Textuur heeft genoeg slagkracht om de zachtste beginners heerlijk te verwennen en genoeg subtiliteit om de zwaarste spelers hard te kunnen doen genieten van gevoelige slagen. U kunt deze kloptas combineren met andere producten, zoals boeien, , speelgoeddildo's en voor extra genot of zuiggereedschappen voor heerlijk verfijnde ondeugende spelvariaties.

Gebruik en Reiniging

De Silicone Paddle met Textuur is eenvoudig te gebruiken en onderhouden. Met een zachte, droge doek kunt u de paddle eenvoudig met zeep en warm water reinigen om bacteriën te elimineren. De Silicone Paddle kan ingecalculeerd worden met speeltjes die functioneren op basis van batterijen, en is met al deze producten in onze winkel Ladykiller.nl volkomen veilig.

Bereik nieuwe hoogten met de Silicone Paddle met Textuur!

De Silicone Paddle met Textuur is uw ideale partner voor spannende BDSM-spelletjes én voor een heerlijk vederlicht, intiem spel. In onze winkel Ladykiller.nl hebben we een breed assortiment aan speeltjes in heel veel categorieën om uw seksleven spannender te maken. Combineer de Silicone Paddle met Textuur met blinddoeken, bdsm-speelgoed, vibrators en andere bondageproducten voor heerlijk ondeugende spelvariaties waar u en uw partner meer dan genoeg van gaan krijgen. Wilt u heerlijk verwend worden doormiddel van de Silicone Paddle met Textuur en andere teleurstellingen uit de weg gaan? Ga dan een kijkje nemen in onze webwinkel Ladykiller.nl en bestel snel uw Silicone Paddle met Textuur!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273924049