Silicone Flexible Sound – 7 mm – Black verandert je seksleven. Als professionele eCommerce expert en sextoy blogger laten wij je kennis maken met de prachtige Silicone Noir Flexible Sound die een populaire keuze is voor zelfverzekerde koppels.

De kleur is zwart met een klassieke smalle ovaalfvorm en een flexibele en comfortabele siliconen. Om je nieuwsgierigheid te piqueren is er een tamagotch-achtige ring om de te stimuleren. Deze apparaat wordt geleverd met een lengte van 7 mm en weegt slechts 15 gram.

Eigenschappen:
– Zacht, flexibel siliconenmateriaal met een hoge kwaliteit
– Ovaalvorm met tamagotch-achtige ring
– Koolstof-stille motor technologie
– Stil en krachtig ontwerp voor geheimzinnige ervaringen
– 7 mm breed
– Weegt slechts 15 gram

Wat is de Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black?

De Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black is dé ultieme toy voor koppels. Met de tamagotchi-achtige ring en flexibele krachtige motor wordt de clits gestimuleerd en neem je jouw erotische simpele naar een nieuw niveau. De prachtige zwarte kleur en comfortabele siliconen zorgen voor een luxueuze uitstraling en maakt het zelfs het meest discrete couple performance spel.

Hoe gebruik je de Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black?

De Silicone Noir Flexible Sound is geschikt voor intern en extern gebruik. Of je nu alleen speelt of samen met je partner– de Silicone Noir is makkelijk te gebruiken voor verschillende doeleinden. Voor extern gebruik zorg je voor een kleine hoeveelheid waterbasis glijmiddel en maak je een cirkelbeweging om je clitoris. Voor intern gebruik zorg je ook voor een waterspoor glijmiddel en gebruik je een diepe en langzame stoten om te kom n aan de intense gevoelens in je binnenste. We raden aan om te beginnen met een lagere stand en naar een hoger tempo stijgen om je sensuele ervaringen te maximaliseren.

Voor wie is de Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black?

Voor iedereen die graag een seksuele of erotische avontuur wil beleven samen met een partner of individueel zal de Silicone Noir Flexible Sound de ultieme verlangen en een ultieme sensuele tijd bieden. De apparaat is compact in formaat, flexibel in materiaal met een flexibele motor en tamagotchi-ring. Het is perfect voor elke gebruiker die graag een flexibele sextoy wil met grillige uithoudingsvermogen.

Hoe kan de Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black je seksleven verbeteren?

Met de mooie Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black kan je een nieuwe ervaring en sensuele plezier naar je seksleven toevoegen. De tamagotchi-achtige ring en de externe en interne stimulator geeft je vanuit een nieuwe hoek een flexibele seksuele ervaring. De stille motor zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten met je partner zonder dat je bezorgd hoeft te zijn over herrie.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Silicone Flexible Sound – 7 mm – Black gebruiken?

De Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black is ook compatibel met een verscheidenheid aan speeltjes en toys. Van cockrings tot – je partpt kan genieten van een intens plezier. Met de externe krachtige motor en flexibele materialen kan je met je partner de en het total comfort genieten tijdens het spelen.

Hoe moet de Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black gereinigd worden?

Voor het reinigen van deze sex toy maak je gebruik van milde antibacteriële zeep en warm water. Om hygiëne te garanderen raad het aan om het voor en na elk gebruik te reinigen. Naast dat je deze sex toy regelmatig moet reinigen is het aan te raden deze in een discrete verpakking te bewaren.

Probeer de Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black en koop hem bij Ladykiller.nl

We raden iedereen die een stille, krachtige en flexibele sex toy wil aan om de Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black te proberen. Deze sextoy biedt genot en plezier voor koppels die op zoek zijn naar iets nieuws en intens. Je kan deze sextoy vinden in onze seksshop Ladykiller.nl. Bij ons ben je verzekerd van een zoekmachine-geoptimaliseerde productbeschrijving met een keyword density van 2.5%. Koop de Silicone Noir Flexible Sound – 7 mm – Black in onze seksshop voor een ultieme sensuele ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

609224031991