Silicone met Ballen – 18 cm biedt liefhebbers een unieke ervaring. De 18 cm lange, topkwaliteit silicone dildo heeft een realistische vorm met ballen aan het uiteinde voor betere stimulatie. De dildo is voorzien van een stevig handvat en wordt geleverd met een hoge mate van veerkracht. Of je nu single bent of een hebt, deze met ballen geeft je een veelzijdige seksuele ervaring.

Eigenschappen:
– Gemaakt van topkwaliteit medical-grade silicone
– Realistisch uiterlijk met ballen aan de voet
– Voorzien van een stevig handvat
– Hoge mate van veerkracht
– 18 cm lang

Wat is de Silicone Dildo met Ballen – 18 cm?

De Silicone Dildo met Ballen – 18 cm is een vibrator met 18 cm lengte, gemaakt van topkwaliteit medical-grade silicone. Hij heeft een realistisch uiterlijk met ballen aan de voet voor betere stimulatie. De dildo heeft een stevig handvat en biedt een hoge mate van veerkracht. Omdat deze vibrator gemaakt is van medical-grade silicone, is hij daarom hygiënisch, hypoallergeen en gemakkelijk schoon te maken.

Hoe kan je Silicone Dildo met Ballen – 18 cm gebruiken?

De Silicone Dildo met Ballen – 18 cm is universeel, hij kan durvoor variëren. Of je nu single bent of een monogame relatie hebt, je kunt er zeker van zijn dat je met deze dildo een veelzijdige seksuele ervaring krijgt. In tegenstelling tot andere vibratoren, kan deze dildo gebruikt worden voor vaginale, anale en . Je kunt hem gebruiken om elke hoek van je lichaam te bereiken of zelfs voor andere seksuele posities.

Voor wie is de Silicone Dildo met Ballen – 18 cm bedoeld?

De Silicone Dildo met Ballen – 18 cm is bedoeld voor iedereen, van beginners en liefhebbers tot experts. Het heeft een milde maar stimulerende vibratie die perfect is voor een leuke en sensuele stimulatie. Omdat deze dildo gemaakt is van medical-grade silicone, is hij gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij ook ideaal is voor liefhebbers van .

Hoe kan de Silicone Dildo met Ballen – 18 cm je seksleven verbeteren?

De Silicone Dildo met Ballen – 18 cm kan je seksleven een beetje opleuken met meer plezier en sensaties. Het kan helpen om je menselijke vrijheid te exploreren, wat van cruciaal belang is in een levenspartnerschap om zo de intimiteit te verhogen. Omdat deze dildo universeel is, kun je verschillende seksspelscenario's en posities uitproberen om je sexuele sekservaring te verbeteren.

Met welke andere speeltjes of toys kan je Silicone Dildo met Ballen – 18 cm gebruiken?

De Silicone Dildo met Ballen – 18 cm wordt vaak gebruikt in combinatie met klassieke , anale pluggen, Prostaat Stimulators en Clitorale Stimulators om je sekservaring te verrijken. Je kunt ook combineren met erotische speeltjes zoals , kaarten of een soort kleding zoals kinky outfits.

Hoe moet je de Silicone Dildo met Ballen – 18 cm reinigen?

Het is zeer belangrijk om je toys na elk gebruik goed te reinigen en te desinfecteren. Om de Silicone Dildo met Ballen – 18 cm schoon te maken, kun je hem afspoelen met warm water en een milde zeep. afnemen met een schone doek en laten droog weken. De dildo kan ook worden schoongemaakt met alcohol of een speciaal sex toys reinigingsmiddel.

Probeer de Silicone Dildo met Ballen – 18 cm vandaag nog uit en bestel in onze seksshop Ladykiller.nl

Wil je jouw seksleven een extra boost geven? Dan is de Silicone Dildo met Ballen – 18 cm de perfecte match voor jou! De 18 cm lange dildo is gemaakt van topkwaliteit medical-grade silicone, wat betekent dat hij hygiënisch, hypoallergeen en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien biedt hij een veelzijdige seksuele ervaring, waardoor je het maximum uit je seksleven haalt. Bestel de Silicone Dildo met Ballen – 18 cm vandaag nog op Ladykiller.nl en geniet van de onvergetelijke momentsonze online seksshop.

Merk

,

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

653078942255, 653078942262, 653078942279