Ontdek de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml bij Ladykiller.nl

Weten wat een silicone-gebaseerde glijmiddel doet? Heb je interesse in een geursensatie en langer sensueel plezier? Wil je meer vloeibaarheid bij persoonlijk gebruik? Dan is de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz /100 ml voor jou!

Wat is de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml?

De SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml is een extra glijmiddel dat gebaseerd is op silicone, beter bekend als siliconen. Deze lange gooienformule doen precies wat je nodig hebt als je meer vloeibaarheid nodig hebt voor het intieme contact. Het maakt het mogelijk om wat langer sensueel plezier ervaren met extra gladheid. De SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml is ontworpen voor vrouwen en mannen en daarom is het 100% veilig voor vaginale intieme plezier.

Hoe gebruik je de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml?

Gebruik de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml hetzelfde als elk ander glijmiddel. Breng het aan op je intieme delen of je speeltjes voor een sensueel plezier. Smeer je handen en/of speeltjes als je het gaat gebruiken. Maar zorg ervoor dat je alle ingrediënten kent voordat je het op je lichaam smeert.

Voor wie is de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml geschikt?

De SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml is ontworpen voor vrouwen en mannen die ervoor kiezen om hun intieme tijd te verlengen of te verbeteren met de juiste lubrificatie. Het kan gebruikers helpen om hun seksuele ervaringen te verbeteren door de juiste mix van geur en smaak. Daarom is de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml geschikt voor elke klant die zowel een effectieve als langdurige lubrificatie zoekt.

Voordelen van de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml

De SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml heeft veel voordelen. Hieronder zijn enkele voordelen opgesomd:

• Verlengt sensueel plezier
• Extra gladheid
• Geen luchtuitlaat
• Hypoallergeen
• Geschikt voor gevoelige huid
• Verlengd intiem plezier
• Langdurige lubrificatie

Hoe de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml het leven van onze klanten kan veranderen

De SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml is de perfecte oplossing voor elke klant die langer sensueel plezier wil. Het geeft klanten de mogelijkheid om langer te genieten van intieme tijd in plaats dat het glijmiddel knijpt. Daarnaast is de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml ook een veilige keuze voor gevoelige huid. Daarnaast kan de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml worden gecombineerd met andere speeltjes die in onze winkel Ladykiller.nl te koop zijn.

Hoe je de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml kunt combineren met andere speeltjes in onze winkel

De SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml is perfect te combineren met alle speeltjes die in onze winkel Ladykiller.nl te koop zijn! Dit betekent dat je het samen met alle voorzieningen die het leven in de slaapkamer spannender maken kunt gebruiken. Denk aan cockrings, , lube shooters, lube tubes, smeermiddelen, pakketten met benodigdheden, enzovoorts.

Hoe je de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml kunt reinigen

Het is gemakkelijk om de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml te reinigen met een milde milde zeep en warm water. Was het ingezette glijmiddel af met warm water na gebruik en bewaar het tussen gebruik en voor het beste resultaat op plekken waar het niet wordt blootgesteld aan zonlicht.

Ladykiller.nl – de ultieme winkel om jouw intieme tijd spannender te maken

Ladykiller.nl staat voor kwaliteit en heeft als missie om elke klant een heerlijke seksuele ervaring te geven. Bij ons vind je een grote en gevarieerde collectie van de allerbeste speeltjes voor intieme activiteiten en andere die je seksleven spannender kunnen maken. En als je meer lubrificatie zoekt voor intiem plezier, dan bieden we de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml!

Verbeter je intieme tijd met onze SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml

Als je op zoek bent naar extra vloeibaarheid, langere sensuele tijd, of wil gebruik maken van de voorzieningen die Ladykiller.nl biedt, dan is de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml jouw beste optie voor een betere intieme ervaring. Wacht niet langer en ontdek wat de SILC Glide – Siliconebased Lubricant – 3 fl oz / 100 ml voor jou kan betekenen, bestel vandaag nog en voel het verschil. Profiteer van de veiligheid die wordt geboden door het gebruik van silicone-gebaseerd glijmiddel en voel hoe het de intieme tijd verbetert. We staan ​​altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wees niet bang om vragen te stellen; laat ons helpen uw seksleven spannender te maken!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342000757