Een dikkere en meer intense sekservaring behoort niet tot het verleden. Met Short – XL is het helemaal terug! De Short – XL heeft een formaat waarmee uw seksleven je een ervaring kan geven die je niet voor mogelijk had gehouden. Met de buigzame rubberen materiaal voel je de voordelen van tegelijkertijd een dikke en lange penis. De warme vorm van Short – XL maakt alle seksuele dromen verwezenlijkt. Je kunt jezelf meer betrekken bij het spel door de Short – XL.

Eigenschappen Short – XL
– Naar buigbaarheid van maximaal 15 centimeter.
– Een extra dikke schacht van 5.5 centimeter.
– Een perfect ontwikkelde voorgevormde eikel.
– Ideaal voor anale stimulatie.
– Afwezigheid van en speels gevoel bij het spelen.

Wat is Short – XL?

Short – XL is de ideale manier om je seksleven te verrijken. Dit buigzame speeltje is speciaal ontworpen om je maximale tevredenheid te geven. De buigbaarheid van 15 cm is absolute ongeëvenaarde vergelijkbare producten. Short – XL is perfect voor zowel anale als vaginale stimulatie. Oprichter Caesar Faro geeft ruimte voor je verbeelding met de Short – XL.

Hoe gebruik je de Short – XL?

Short – XL is speciaal ontwikkeld om een meer intense sekservaring te bieden. U kunt de Short – XL als een soort verlengstuk van uw liefde voor uw partner gebruiken om meer betrokkenheid te voelen bij uw spel. Dankzij de flexibiliteit van Short – XL is de penetratie dieper en het voelt veel prettiger. Short – XL heeft een perfect ontwikkelde voorgevormde eikel en is zacht, veilig en goed absorbeerbaar.

Voor wie is Short – XL bedoeld?

Short – XL is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws om hun seksleven te verrijken. Short – XL wordt aangemoedigd in heteroseksuele koppels, maar ook voor homoseksuele stellen kan het vele voordelen bieden. Jouw partner zal je waarschijnlijk meer aandacht geven als je Short – XL gebruikt. Je partner zal ook de extra dikte waarderen.

Hoe kan Short – XL je seksleven verbeteren?

Short – XL kan je willen bevredigen zoals nooit tevoren door het buigzame materiaal dat het gebruikt. Het zoete gevoel van Short – XL zal je tot een nieuw niveau van seksueel genot brengen. Het is perfect voor intensiever en langer duren seks. Je partner zal ook het uitstekende wrijving tussen de Short – XL en uw kroppen als een wonderbaarlijke ervaring begroeten.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Short – XL gebruiken?

Je kunt Short – XL met een aantal andere speeltjes en seks toys combineren. Gebruik het samen met uw favoriete om meer stimulatie te creëren. Gebruik het samen met uw favoriete seksspeeltje voor een extra boost. Verken nieuwe dingen en ga ook buiten de geijkte paden.

Hoe moet Short – XL gereinigd worden?

Short – XL is eenvoudig te reinigen met een washandje en een milde zeep. Reinig het grondig en droog het vervolgens met een zachte doek. Verwijder zorgvuldig al het vuil en zorg dat het materiaal schoon en glad blijft. Na gebruik verpak je het in een plastic zak of doos.

Klanten aanmoedigen om Short – XL te kopen bij Ladykiller.nl

Short – XL van Ladykiller.nl is een prachtige seksspeeltje dat ervoor zorgt dat je telkens opnieuw pure spanning en passie bij het beoefenen van seks kan ervaren. Verrijk je relatie door jezelf en je partner te verbinden met de Short – XL. Geef jezelf over aan een ongeevenaarde sekservaring met Short – XL, verkrijgbaar bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

845830085410