In de wereld van sextoys zijn mannen eindelijk uit de schaduw gestapt waar ze effectief jarenlang werden voor gepasseerd. Met het Short met Sterren voor Heren is er eindelijk een pleziertoy dat hun seksleven één plus one geeft. Ideaal om samen met je partner te gebruiken of om tijdens jouw solo sessies gebruik van te maken. Deze fantastische sextoy is gemaakt om plagen en verleiden te combineren met intens seksueel genot. Hieronder lees je meer over de Short met Sterren voor Heren.

Eigenschappen Short met Sterren voor Heren:
– Gemaakt van 100% siliconen, veilig voor huid en lichaam
– Regenboogkleuren met schitterende sterren aan de voorkant
– Geschikt voor gemiddelde maat penis
– Zacht, comfortabel en duurzaam
– USB-oplaadbaar
– Verstelbare vibratie-intensiteit

Wat is Short met Sterren voor Heren?

Short met Sterren voor Heren is een revolutionaire sextoy voor mannen. We hebben veel verzoeken gekregen, namelijk een lichtere versie van de peniskooi, waarmee een mannen als het ware hun penis mee kan kleden. Deze toy is dus een nette mix tussen tools en speeltjes die ervoor zorgen dat je een lekker langdurig verleidingstheater kan opvoeren. Ook is het short gemaakt van kwalitatief hoogwaardige siliconen dat heel zacht en aanwezig aanvoelt en heerlijk warm wordt als je het enkele tijd draagt.

Hoe gebruik je Short met Sterren voor Heren?

Gebruik het Short met Sterren voor Heren naar wens. Je kan het gebruiken samen met je partner als een manier om met elkaar te spelen en te plagen, maar je kan het ook gebruiken tijdens een heerlijke solo sessie. De Short met Sterren voor Heren zit namelijk voorzien van twee verschillende vibratiestanden die je van tevoren kunt programmeren, waarmee je de intensiteit van je beleving kunt bepalen. Ook is het Short waterdicht en kan je het gemakkelijk reinigen onder lauwwarm water en een zacht melkzeep. Laat het daarna opdrogen aan de lucht en je bent klaar om er weer mee te genieten.

Voor wie is de Short met Sterren voor Heren?

De Short met Sterren voor Heren is bedoeld voor iedere man, ongeacht je lengte, breedte, of grootte penis. Het Short past zich helemaal aan jouw sandwich af en je kan het zo aanspannen als je zelf wilt. Omdat je je penis als het ware kan kleden met de Short met Sterren voor Heren zal je nooit meer hetzelfde avontuur beleven.

Hoe kan Short met Sterren voor Heren je seksleven verbeteren?

De Short met Sterren voor Heren is een fantastisch nieuw sex artikel dat jouw en je partner toe laat staan om jullie seksleven naar een nieuw en hoger niveau te brengen. Door technologie kan deze toy aangevuld worden met speciale vibraties die jouw en je partner zullen helpen om een heerlijk hoogtepunt te bereiken. Zo kan je naast het pleziergenot ook jullie relatie versterken.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Short met Sterren voor Heren gebruiken?

De leukste manier om de Short met Sterren voor Heren te gebruiken is door er ook wat andere speeltjes bij te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een lulring, een glijmiddel of een . Ook kan je natuurlijk ook wat of stimulators gebruiken om je toy nog spannender te maken.

Hoe moet je de Short met het Sterren voor Heren reinigen?

Het Short met Sterren voor Heren is van het hoogste niveau siliconen gemaakt en is volledig veilig te gebruiken op de huid. Desondanks is het wel belangrijk om de sextoy na gebruik te reinigen. Gebruik hiervoor onze Ladykiller.nl reinigings spray of reinig het Short met Sterren voor Heren met een milde melk zeep en lauwwarm water.

Probeer de Short met Sterren voor Heren en koop het bij Ladykiller.nl

Ben jij opzoek naar een manier om je seksleven naar een hoger niveau te tillen? Probeer dan de Short met Sterren voor Heren en na enkele keren gebruiken zal jij al snel het verschil merken. Kies voor kwaliteit en ga voor de Short met Sterren voor Heren. Bestel jouw gewenste toy snel en gemakkelijk bij Ladykiller.nl en geniet dezelfde dag nog van de beste service, de beste toys en de meest ultieme resultaten.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

883045917249, 883045917256