Short met Rits door Ladykiller.nl

Zoek je een manier om je slaapkamer game op te spitsen? Probeer dan onze Short met Rits en laat zien hoe lekker spannend het kan zijn! Onze Short met Rits heeft verschillende functies en voordelen om jouw clit of G-spot te laten gloeien. Onze Short met Rits beschikt over:

  • Een geribbeld gesculpteerd ontwerp dat perfect je clit of G-spot massageert,
  • Een flexibele vorm die zich aan iedere clit of G-spot perfect aanpast en comfortabel aanvoelt,
  • Beschikbaar in verschillende maten om ervoor te zorgen dat de Short met Rits voor iedereen geschikt is,
  • Een waterdicht siliconenoppervlak dat nooit droog of vies aanvoelt,
  • Een trilling functie, zodat je nooit meer dezelfde ervaring hebt.

Wat is een Short met Rits?

De Short met Rits is een innovatief speeltje dat is ontworpen om je clit of G-spot met geribbelde golven en pulserende trillingspatronen te penetreren. De Short met Rits, die je online kunt bestellen bij Ladykiller.nl, is gemaakt van smooth siliconen en is flexibel genoeg om alle vormen van je lichaam te omarmen. De Short met Rits is ook waterdicht, dus je kunt er tot diep in de duikbak mee naar het diepste punt gaan!

Hoe gebruik je een Short met Rits?

Voor optimaal comfort en een ultiem orgasme raden wij het gebruik van een waterbasis glijmiddel aan. Breng glijmiddel aan op je clitoris of G-spot en gebruik de Short met Rits om te voelen wat je allemaal kunt. Je kunt de Short met Rits ook gebruiken in combinatie met andere speeltjes en dildo's, om je verkenning extra intens te maken.

Voor wie is de Short met Rits geschikt?

Onze Short met Rits is geschikt voor iedereen die op zoek is naar penetratie met een sensuele draai. Bereik een diepere penetratie met onze Short met Rits, die perfect in vorm gehouden wordt met regexen ribbonian en uiteindelijk uit de slaapkamer kunstwerkjes laat zien die je nooit eerder hebt gezien. Onze Short met Rits is perfect voor zowel intra als extracuriculaire activiteiten en kan je sekse leven enorm interessanter maken.

Hoe maak je gebruik van de Short met Rits?

De Short met Rits is zeer makkelijk in gebruik. Breng een beetje glijmiddel aan op je clitoris of G-spot en begin met het met lichte druk terug te stoten. Het zachte, geribbelde oppervlak werkt goed met het glijmiddel en zal je voorzien van heerlijke gevoelens. Je kunt ook een licht drukpunt maken door je thumb voor de Short met Rits te gebruiken, of door het tegen de muur te gebruiken.

Hoe kan de Short met Rits je leven verbeteren?

De Short met Rits is een perfect speeltje voor degenen die op zoek zijn naar variety in de slaapkamer. Je kunt de Short met Rits in combinatie met andere speeltjes en dildo's gebruiken om je sekservaringen dynamischer te maken. De Short met Rits is ook een perfecte manier om een clitorale massage te geven. Door de trillingsfunctie krijg je een intense beleving die je je gek leven zal maken.

Hoe reinig je de Short met Rits?

Je kunt de Short met Rits makkelijk reinigen met een milde zeep en lauw water. Breng hierna een toy cleaner aan, die je ook op onze website kunt kopen. De Short met Rits is ook waterdicht, dus je kunt deze ook onder de douche gebruiken. Na gebruik kun je de Short met Rits in een warme omgeving, bij voorkeur lichtjes afgesloten met een plastic zak of doosje, bewaren.

Ladykiller.nl

Wil je je seksleven opfleuren? Neem dan een kijkje in onze winkel voor meer speeltjes en dildo's, die je kunt gebruiken in combinatie met de Short met Rits. Bij Ladykiller.nl hebben we een breed assortiment aan speeltjes, zodat jij je eigen cocktail van genot kunt mixen. Maak je klaar om te ontdekken wat er allemaal voor je klaar staat om te genieten en je orgasmes volledig te verfraaien. Wees niet bang om de Short met Rits te proberen en bestel vandaag nog in onze winkel.

Merk

, ,

Verpakking in cm

, ,

Kledingmaat

, , , , ,

Kleur

,

Barcode

845830041638, 845830041645, 845830041652, 845830041669, 845830048675, 845830048682, 845830048699, 845830048705, 845830080552, 845830080569, 845830080576, 845830080583