Ladykiller.nl: Moderne one-stop shop voor speeltjes en meer

Content

Short – L: Kort maar krachtig maar toch zacht en soepel

Als u op zoek bent naar een kort speeltje dat onmiskenbaar heerlijk is, neem dan een kijkje bij Ladykiller.nl en ontdek onze Short – L. Deze korte versie heeft al de voordelen en heerlijke functies van de lange versie en biedt ook nog wat extra's die je nergens anders krijgt.

De Short-L heeft de volgende eigenschappen:

  • Kort maar zeer krachtig en soepel
  • Gemaakt van lichtgewicht siliconen voor extra comfort
  • Gymvrij en waterdicht, dus perfect voor partnerspellen onder de douche
  • Drie ingestelde geweldige vibratiepatronen die de tong en keel zullen stimuleren en maseren
  • Geschikt voor mannen of vrouwen

De Short – L van Ladykiller.nl is een kort maar krachtig en heerlijk silconen speeltje. Erg leuk voor zowel mannen als vrouwen. Perfect voor stellen die samen spannende momenten willen beleven in de slaapkamer.

De Short-L is gemaakt van de meest zachte en soepele siliconen die er bestaat en het is ook nog eens licht van gewicht. De Short-L is zo ontworpen dat ‘ie zowel de tong als de keel kan stimuleren en masseren. Daarbovenop heeft de Short-L ook drie verschillende vibratiepatronen, voor maximaal plezier. De Short-L is ook gemaakt om volledig gymvrij en waterdicht te zijn, zodat u ‘m mee kan nemen onder de douche voor nog meer plezier.

Gebruik de Short-L voor een aangename massage van je tong en keel terwijl u geniet van de krachtige vibraties. Trek er cirkeltjes mee langs je huid om een daadwerkelijk uniek gevoel te ervaren. De vibraties zullen je lichaam in een staat van extase brengen.

De Short-L is ook ideaal voor stellen. Je partner heeft bijvoorbeeld de keus om het speeltje te gebruiken als een zacht maar krachtig massage-instrument. Uw partner kan ook de cirkelpatronen volgen om u vervolgens een heerlijk gerief te bezorgen.

De Short-L is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die willen genieten van een kort speeltje dat uniek is. De extreem zachte en soepele silicone maakt de Short-L optimaal comfortabel voor een aangename ervaring.

Combineer de Short-L met andere speeltjes uit onze webshop; van tot en van dildos tot cockrings! Om de levensduur van het speeltje te verlengen is het belangrijk om de Short-L met lauw water en wat zeep te reinigen. Laat de Short-L vervolgens drogen met een zachte (papieren) doek.

Dus probeer onze Short-L voor een plezierige en aangename ervaring en om je slaapkamer helemaal op z'n kop te zetten! Koop de Short-L nu hier bij Ladykiller.nl en haal meer speeltjes voor nog meer plezier in huis! Of het nu om of cockrings gaat, bij Ladykiller.nl hebben wij een breed assortiment aan allerhande speeltjes om uw leven in de slaapkamer spannender te maken.

Kom langs bij Ladykiller.nl en ervaar zelf waarom onze Short-L met zijn krachtige vibratiepatronen en luxe uitstraling het perfecte speeltje is voor de avontuurlijke partner.

Merk

,

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

, , ,

Kleur

,

Barcode

845830073370, 845830073387, 845830073394, 845830073400, 845830073431, 845830073448, 845830073455, 845830073462