Shine Around The Edges – Contrast Teddy: een volmaakt kantoor-tot-boudoirseksspeeltje
Een seksspeeltje dat zich op magische wijze aanpast van dag tot nacht, dat is wat de Shine Around The Edges – Contrast Teddy te bieden heeft. Meer dan alleen een knuffelig doorweekte knuffel voor de TV-avond, de Contrast Teddy is een luxe sexy gevoerde bh die liefde en een vleugje avontuur aan je seksleven toevoegt.

De eigenschappen van de Shine Around The Edges – Contrast Teddy zijn:
• Comfortabel en verfijnd
• Voorzien van luxueus kant en kraaltjes in een contrasterend patroon
• Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten
• Knuffelzacht voor langdurig comfort
• Gemaakt van hoogwaardig nylon
• Ademend en duurzaam
• Afneembare gewatteerde schouderbandjes
• Geschikt voor wie op zoek is naar een prachtig en sierlijk seksspeeltje

Wat is de Shine Around The Edges – Contrast Teddy?

De Shine Around The Edges – Contrast Teddy is een geborduurde en met kraaltjes bewerkte bh die perfect in jouw boudoir past. Het is een stijlvol en verfijnd seksspeeltje dat ontworpen is om je seksleven naar het volgende niveau te tillen. De bh is gemaakt van luxe kant en is bekleed met gewatteerde schouderbandjes, waardoor het een aanvulling is op je dagelijkse kleerkast en niet alleen leuk is om te zien maar ook comfortabel en draagbaar is. Met een brede selectie aan kleuren en maten is er altijd een perfect passende Shine Around The Edges – Contrast Teddy om je seksleven op te fleuren.

Hoe kan je de Shine Around The Edges – Contrast Teddy gebruiken?

De Shine Around The Edges – Contrast Teddy kan van alles betekenen voor jouw seksleven, van een sierlijk en verfijnd relaxt moment tot een avontuurlijk en sexy moment. Het is een must-have seksspeeltje dat door zijn comfortabele materiaal liefde, sensualiteit en avontuur kan toe voegen aan jouw boudoir. Het is een hartverwarmend seksspeeltje dat je dagelijkse outfit een extra boost kan geven en je seksleven een vleugje avontuur kan geven.

Voor wie is de Shine Around The Edges – Contrast Teddy bedoeld?

De Shine Around The Edges – Contrast Teddy is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel seksspeeltje dat meteen een luchtig avontuur toevoegt aan je
seksleven. Het is een kantoor-tot-boudoir specialiteit die zowel comfortabel als sexy is, dus als je op zoek bent naar een seksspeeltje dat uitdaging en sensualiteit in je relatie brengt, dan is de Contrast Teddy een geweldige keuze.

Hoe zal de Shine Around The Edges – Contrast Teddy je seksleven verbeteren?

De Shine Around The Edges – Contrast Teddy voegt een prachtige aanvulling toe aan je seksleven en brengt er versheid en avontuur in. Het verfijnt je seksleven en geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende kantenstijlen en . De gewatteerde schouderbandjes zorgen voor extra comfort, waardoor het seksspeeltje zich ook uitstekend leent voor langere avonturen in bed.

Met welke andere speeltjes of toys kan je de Shine Around The Edges – Contrast Teddy gebruiken?

De Shine Around The Edges – Contrast Teddy kan worden gecombineerd met veel andere seksspeeltjes en toys, zoals , klemmen, ballenkettingen, luxueuze lakens en accessoires. Het is een seksspeeltje dat perfect gecombineerd kan worden met alles wat je seksleven een boost kan geven en je de mogelijkheid biedt een onvergetelijke ervaring te creëren.

Hoe je Shine Around The Edges – Contrast Teddy reinigen?

De Shine Around The Edges – Contrast Teddy schoonmaken is erg eenvoudig. Om het recenspeeltje in staat te houden adviseren wij je aan de Contrast Teddy handmatig schoon te maken met lauw warm water en een milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen om de stof te beschermen. Laat na het wassen de Contrast Teddy lucht drogen of droog deze zachtjes met een handdoek.

Aanbeveling

De Shine Around The Edges – Contrast Teddy is een seksspeeltje dat je seksleven naar een hoger niveau kan tillen. Het seksspeeltje voegt liefde, sensualiteit en avontuur toe aan je seksleven, waardoor je momenten waar je jezelf helemaal op je gemak voelt en aangenaam verrast wordt. Probeer de Shine Around The Edges – Contrast Teddy uit en koop hem vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

657664188850, 657664188874, 810044747478