Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml is een geur dat op zelfvertrouwen, vitaliteit en seksuele energie staat. De krachtige, dominante geur staat bekend om haar verleidelijke en aantrekkelijke uitstraling. Gemaakt met een mix van oosterse bestanddelen, zoals sandelhout en patchoeli, en op vrouwen afgestemde note, heeft SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml een spirituele energie die je verleidt, afhankelijk van de persoonlijkheid van de dragers.

Kenmerken:
– Verleidelijke, aantrekkelijke geur
– Op vrouwen afgestemd
– Krachtige, dominante bestanddelen
– Versterkt zelfvertrouwen, vitaliteit en seksuele energie
– 50 ml

Wat is SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml is een krachtige, aantrekkelijke en verleidelijke geur die het beste is afgestemd op de persoonlijkheid van de drager. De geur is samengesteld met oosterse bestanddelen, zoals sandelhout en patchoeli, en op vrouwen afgestemde note. De geur is krachtig, dominant en wordt geassocieerd met energie, verleiding en zelfvertrouwen.

Hoe gebruik ik SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik. Breng 1-2 sprays aan op je polsen en hals en laat de krachtige en sexy geur de komende tien uur lang zijn werk doen. Tip: combineer SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml met je dagelijkse parfum voor het beste resultaat.

Voor wie is SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml bedoeld?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een opzichtige, maar toch subtiele, verleidelijke geur. De geur is afgestemd op vrouwen en helpt in hun dagelijkse seksuele leven. Het is ook geschikt voor mensen die graag hun zelfvertrouwen, vitaliteit en seksuele energie willen versterken.

Hoe kan SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml je seksleven verbeteren?

Het gebruik van SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml kan je seksleven aanzienlijk verbeteren. De krachtige, op vrouwen afgestemde geur zorgt ervoor dat je zelfverzekerder overkomt, en geeft je een energie die anderen aantrekkingskracht zal geven. Door je nieuwe verleidelijke en opwindende gevoel word je seksleven spannender, leuker en beter.

Met welke andere speeltjes en toys kan SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml gebruikt worden?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml kan gebruikt worden met veel verschillende toys en speeltjes en kan je ervaring met beide verbeteren. Van vibratoren tot seksspeeltjes, de verleidelijke SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml helpt bij het creëren van een intieme sfeer.

Hoe reinig je SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml is zeer eenvoudig en snel schoon te maken met een milde reiniger en een vochtig doekje. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of bleekmiddelen, omdat deze de geur van SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml kunnen verpesten.

Probeer SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml en koop nu bij Ladykiller.nl

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml is ontworpen om je seksleven opnieuw te definiëren. Probeer de krachtige, verleidelijke geur nu bij Ladykiller.nl en ervaar zelf wat het doet voor je. Krijg de beste ervaring met SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 50 ml en ervaar zelf de sensuele energie die het biedt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4042342006285