Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml is een verkwikkende en verfrissende parfum dat wordt geboden in een fles van 15 ml. Deze verzorgende, rood getinte, eau de toilette is speciaal ontworpen om vrouwen heerlijk te laten ruiken en helpt ook om het seksleven te verbeteren.

Deze SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml biedt vele voordelen:

– Verzorgende en milde parfum met frisse citroen- en bergamotgeuren
– Verrijkt met sosomendrugs, die een positief effect hebben op je stemming
– Ideale vrouwengeur om het uithoudingsvermogen te verbeteren
– Perfect voor een seksuele massage
– Wordt geleverd in een fles van 15 ml die gemakkelijk mee te nemen is

Wat is SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml is een betoverende verzorgende eau de toilette die speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Deze sensuele parfum heeft een frisse, bloemige geur met een subtiele ondertoon van citrus-, jasmijn- en vanillegeur. De parfum is verrijkt met sosomendrugs, wat een positieve invloed heeft op je stemming. Het parfum is verpakt in een modern en feminien ontworpen fles, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen in je tas.

Hoe wordt SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml gebruikt?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml wordt het beste gebruikt door het op je polsen, achter je oren en bij je hals te verstuiven. Het spuitpistool maakt het gemakkelijk om de geur te verspreiden. Bovendien heeft het geen invloed op je huid en kan het gemakkelijk opgewassen zijn tegen overmatig zweten. Het is perfect voor een seksuele massage of als je wilt dat je seksuele partner je verleidelijker vindt.

Voor wie is SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml is geschikt voor iedereen die een verkwikkende en verfrissende geur zoekt. Het parfum past bijzonder goed bij de moderne, sterke vrouw van nu. De verleidelijke geur stimuliert de zintuigen van seksuele partners en brengt een extra dosis zelfvertrouwen! Als je op zoek bent naar iets dat je seksleven een boost kan geven, dan is SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml een geweldige keuze.

Hoe SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml je seksleven kan verbeteren

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml is een betoverende parfum voor vrouwen die je seksleven een boost geeft. Het verrijkt je huid met een aantrekkelijke geur en heeft een positief effect op je stemming. Het kan ook je zelfvertrouwen verhogen, waardoor je meer open staat voor seksuele avonturen. Bovendien kunnen de krachtige aphrodisiac-geuren de sensualiteit en sensualiteit van je seksleven verhogen.

Met welke andere speeltjes & toys je SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml kunt gebruiken

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml kan worden gebruikt in combinatie met andere seksspeeltjes om nieuwe sensaties te creëren, vooral met verwarmende massageoliën, en sextoys. Het spuitpistool maakt het gemakkelijk om de verzorgende geur in de kamer te verspreiden en de verwarmende massageolie zorgt voor een extra sensueel effect. Of je het nu alleen of met je partner gebruikt, SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml geeft je een krachtige sensuele boost!

Hoe SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml te reinigen?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml is eenvoudig te reinigen. Om het parfum in perfecte staat te houden, is het belangrijk om het te reinigen met milde reinigingsmiddelen om alle geurresten te verwijderen. Zorg ervoor dat je de verpakking goed afsluit en bewaar het op een koele, donkere plek.

BESTEL SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml BIJ LADYKILLER.NL!

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml is een prachtig en verzorgend parfum voor vrouwen. Een fles van 15 ml biedt genoeg om je seksleven een betoverende boost te geven! Probeer SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml voor een betere , meer zelfvertrouwen en een betere seksuele ervaring. Bestel nu vandaag nog bij Ladykiller.nl en pas de SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Red – 15 ml toe op je bloemige avonturen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4042342006346