Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml is het droomproduct voor elke vrouw die haar seksleven wil opkrikken. Deze pheromoongeur van 15 ml is gemaakt om vrouwen te verleiden. Het is een fris en fluweelachtig parfum dat het seksuele verlangen en de passie van de gebruiker aanwakkert. Het combineert zwoele geuren met nieuwst ontwikkelde pheromooncomponenten, wat het gebruik van het product interessanter maakt. Hieronder een opsomming van de voordelen van SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml:

• Effectieve verleider voor vrouwen.
• Heerlijk zacht, romantisch en zalig parfum.
• Bestaat uit veel verschillende pheromooncomponenten.
• Uitstekende samenstelling voor seksuele avonturen.
• Ideaal om het seksleven op te krikken.

Wat is SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml is een pheromoongeur die perfect is voor iedereen die haar seksleven op wil frissen. De verleidelijkheid versterkt al je avonturen, waardoor het de perfecte geur is voor vrouwen die het wildste uit hun seksleven willen halen. De pheromonen in de parfum zorgen ervoor dat je krachtiger aantrekkelijk bent voor mannen. De parfum is zacht van geur, met romantische, fluweelachtige achtergrondgeuren. Zelfs alleen al door naar SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml te ruiken zal je zintuigen prikkelen, wat betekent dat je meer gepassioneerd bent in bed.

Hoe gebruik je SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml is gemakkelijk te gebruiken. Breng een paar druppels aan op de polsen en net boven de borsten. De geur verspreiden zich over het hele lichaam. Contact tussen de pheromoongeur en de huid van de gebruiker is belangrijk, dus schroei de huid niet weg door teveel parfum op te brengen. Je kunt de geur ook verstuiven en op je kleding aanbrengen. Het is zeker aan te raden om de geur voor seksuele avonturen te gebruiken.

Voor wie is SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml is ideaal voor vrouwen die verleiding en hoogste seksuele avonturen willen. Het is bijzonder aan te raden voor vrouwen die zichzelf willen verleiden en willen dat mannen dezelfde ervaring hebben. Het is ook geschikt voor vrouwen die hun seksleven willen opfrissen, of vrouwen die op zoek zijn naar een manier om zichzelf te verleiden en om hun partner te verleiden.

Hoe kan SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml je seksleven verbeteren?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml is heerlijk en verleidelijk en heeft veel voordelen voor je seksleven. Met deze geur kun je je verleidend voelen en zelfverzekerdheid krijgen. Als gevolg hiervan voel je je aantrekkelijker en durf je meer avontuur in je seksleven te steken. Door je meer verleidelijk te voelen kun je eventuele koude ogen of verlegenheid vergeten en op seksuele verkenning uitgaan.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml gebruiken?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml is een geweldig product dat kan worden gecombineerd met een breed scala aan andere speeltjes en toys zoals eiland rings, vibrerende damesringen, haarvrijblekende vibratoreen, klemmen, Noppenballen, strap-ons, verstelbare kooien, en draagbare amoreer harnassen. Deze speeltjes en toys kunnen worden gebruikt om je seksleven meer sensueel, verleidelijk en spannend te maken.

Hoe moet ik SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml reinigen?

Deze pheromoongeur moet met water en milde zeep worden gereinigd. Wees voorzichtig met het gebruik van sterke stoffen die de gebruikershuid of de parfumeigenschappen kunnen beschadigen. Pas ook op met het gebruik van oplosmiddelen, want daarmee kan de pheromoonfragance laag worden.

Waarom zou ik SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml uitproberen?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml is een uitzonderlijk product dat uw seksleven naar een hoger niveau zal brengen. Het combineert zwoele geur met effectieve pheromooncomponenten waardoor u zichzelf meer verleidelijk voelt. Met SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml kun je jezelf van een onweerstaanbare verleider maken voor elke man. Probeer SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml vandaag nog uit en laat je seksleven middels deze onweerstaanbare verleider aanstekelijk worden. Beter nog, koop de SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Pink – 15 ml tegen een scherp tarief in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4042342006339