Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml is een exclusief parfum voor vrouwen met toegevoegd lamsaurozon. Een magisch paar zal je je seksuele emoties verbeteren, tegen depressie en gevoelens van vermoeidheid. Dit geurig parfum versterkt de magnetische kracht en maakt de wens naar liefde en aanhankelijkheid. SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml, heeft een effectieve 15 ml verpakking. Dankzij zijn unieke receptuur is het een product dat zowel opkomt als afneemt afhankelijk van je omgeving en stemming!

Wat is SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml is een exclusief, liefdevol parfum met toegevoegde lamsaurozon. De meest opwindende geuren van granaatappel, viooltjes en abrikoos combineren met de krachtige afrodisiacum lamsaurozon. SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml geeft je seksuele kracht en energie. De SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml heeft een effectieve 15 ml verpakking. Het is een innovatief parfum dat zowel verbetert als afneemt afhankelijk van je omgeving en stemming! Het versterkt de magnetische kracht en maakt de wens naar liefde en aanhankelijkheid. SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml valt perfect binnen de lifestyle van vrouwen die willen genieten van vrijheid, passie, liefde en romance!

Hoe kan ik SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml gebruiken?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml heeft een zachte en betoverend aroma dat perfect past binnen ieders lifestyle. Het is een product dat zelfs de meest uitdagende seksuele situatie kan verbeteren. Breng het aan op je polsen en achter je oren en voel de magische kracht. SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml zal ervoor zorgen dat je jezelf geliefd en sexy voelt! Het is een van de meest krachtige seksuele stimulanten die je kunt gebruiken. SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml bevordert het libido, versterkt je seksuele zelfvertrouwen en geeft je een verrukkelijke, sensuele en betoverende geur.

Voor wie is SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml bedoeld?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml is een unieke erotische geur die voor iedereen is. Of je nu op zoek bent naar meer energie, betere seksuele prestaties, een boost in je romantische leven of verlangt naar meer liefde, SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml zal je helpen deze doelen te bereiken. SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml is een uniek product voor alle vrouwen die een innovatief product willen gebruiken om hun seksleven te verrijken.

Hoe kan SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml je seksleven verbeteren?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml wordt aanbevolen om vóór seks op je huid worden aangebracht en stuurt liefdevolle berichten naar je zintuigen. SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml staat bekend als een krachtige afrodisiacum en de geur heeft de eigenschappen om ervoor te zorgen dat je je sexy en verleidelijk voelt. SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml bevordert een goede seksuele ervaring en versterkt je relatie met je partner. Ook verhoogt het je libido, vermindert het stress, vermoeidheid en verbetert het je seksuele prestaties.

Met welke andere speeltjes en toys kan je SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml gebruiken?

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml is perfect te combineren met , , , , liefdevolle kussens, handcuffs en veel meer. Door SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml te gebruiken samen met een van deze speeltjes en toys, creëert een betere seksuele ervaring voor jou en je partner. Het discreet parfum versterkt de gevoelens van liefde, passie en romantiek, waardoor het nog opwindender en verrukkelijk wordt.

Hoe moet ik SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml reinigen?

Om er zeker van te zijn dat je SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml altijd schoon en hygiënisch blijft, is het belangrijk om hem na ieder gebruik met een milde zeep en warm water schoon te maken. Zorg er ook voor dat je buiten het bereik van direct zonlicht opbergt en direct contact met lucht vermijdt. SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml is een product dat je kunt gebruiken voor ieder type seksuele situatie waarin je een betere ervaring wil. Het parfum is gemaakt om een zo liefdevol, krachtig en magisch mogelijk te zijn!

Probeer SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml nu uit

SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml is een uniek en innovatief product dat al je verlangens en behoeften aan seksueel contact vervult. De geur heeft unieke eigenschappen die je helpen om je seksleven te verbeteren. Wees dus niet bang om uit je comfortzone te stappen en SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml te proberen. Veel plezier! Bestel nu SHIATSU Pheromon Fragrance Women – Lime – 15 ml in onze seksshop Ladykiller.nl voor de beste prijs en kwaliteit.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4042342006353