Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml is een aroma-therapeutische bodylotion met speciale ingrediënten die zorgen voor een verfrissende, sensuele geur. De bodylotion bevat een speciale mix van etherische oliën, waaronder limoenblad olie, die je met een luxe gevoel laat genieten van het toepassen van de lotion. De SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml is ontworpen met uitzonderlijke kwaliteit en zorgvuldige ingrediënten, waardoor het een luxe bodylotion is die je seksleven naar een hoger niveau kan takelen.

Hieronder beschrijven we enkele kenmerken van SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml:

• Bereid met luxe ingrediënten
• Met uitzonderlijk verfrissende geur
• Met limoenblad olie
• Bevat eigenzinnige etherische oliën
• Geeft je huid een zijdezacht en soepel gevoel

Wat is SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml is een verfrissende bodylotion die is gemaakt met een speciale formule. De pheromoonlotion is geïnspireerd op de Japanse massage ashiatsu. De bodylotion is samengesteld met een mix van luxe ingrediënten waaronder limoenblad olie. Bovendien maakt de bodylotion gebruik van eigenzinnige etherische oliën die zorgen voor een onweerstaanbare, sensuele geur.

Hoe gebruik je SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml?

De SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml kan op diverse manieren gebruikt worden. De bodylotion is ideaal om alleen te gebruiken voor een zijdezachte en soepele huid. Of vermeng de bodylotion met water om er een luxe badsceens te maken. Je kunt de lotion ook gebruiken voor een intensief massage-moment en helemaal tot rust komen.

Voor wie is SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een luxe bodylotion met een intensieve geur. De bodylotion geeft je een zijdezachte en soepele huid, en zorgt voor een verfrissend gevoel. Door de etherische oliën die toegevoegd zijn aan de bodylotion, zal je huid een frisse, sensuele geur afgeven.

Hoe kan SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml je seksleven verbeteren?

SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml verbetert je seksleven door je huid een frisse, sensuele geur te geven. Daarnaast zal de bodylotion je huid verzachten, waardoor je partner die zachte huid zal kunnen genieten. De geur die wordt afgegeven door de bodylotion zal tevens bij je partner een opwindend gevoel veroorzaken, zodat je samen kunt genieten van een intensieve massage.

Met welk soort speeltjes en toys kan je SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml gebruiken?

SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml kun je gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes en toys. Gebruik de bodylotion om je partner te masseren met je favoriete massagetool. Of combineer de bodylotion met een wegwerphandschoen en verrijk je . Of bijvoorbeeld gebruik de bodylotion in combinatie met een .

Hoe dien je SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml te reinigen?

SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml dien je met de hand te reinigen met lauw water en een mild reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat je daarna de bodylotion goed afspoelt en laat het goed drogen.

Probeer SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml en koop nu in onze seksshop Ladykiller.nl

SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml is een unieke lotion speciaal samengesteld met luxe ingrediënten, waardoor het de ideale bodylotion is voor iedereen die op zoek is naar een exclusieve verrijking van de seksuele ervaring. Probeer nu SHIATSU Pheromon Fragrance Woman – Lime – 50 ml en koop de bodylotion in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4042342006292