Als je de beste dingen in het leven wilt ervaren, moet je af en toe wat extra's doen. Met de Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml krijg je een seksuele opwinding en uitstraling die je hele seksleven ten goede komt. Deze geur combineert Japanse en occidentele eigenschappen met de meest intense geur uit de Japanse Shiatsu-lijn, waardoor je uitstraling en potentieel ongeëvenaard worden.

Eigenschappen van de SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml

– Gemaakt met de meest intense geur uit de Japanse Shiatsu-lijn.
– Geur combineert Japanse en occidentele geuren.
– Beschikbaar in 50 ml.
– Lichte blauwe kleur.
– Geeft je seksleven een enorme boost.

Wat is SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml?

Voor liefhebbers van Japanse cosmetica zal de SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml de vervulling van al hun ën zijn. SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml is de perfecte combinatie van Japanse en occidentele die voor een sensuele, frisse en uitnodigende geur zorgt. Geïnspireerd door de Shiatsu-therapie en krachtige Japanse geuren, wordt deze lichte blauwe vloeistof meteen je favoriet als je een man bent die van uitdagingen houdt.

Hoe SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml gebruiken?

De SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml is eenvoudig te gebruiken – spray een klein beetje van de aanzetten op de huid of kleding om je verleidelijk geur te creëren. Het is ook mogelijk om SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml te gebruiken als aanvulling op je seksspeeltjes. Het kan worden toegevoegd tijdens de seksuele activiteiten of voor je liefdesavonturen. De verfrissende geur zal je je een licht gevoel van opwinding geven en verhogen je vitaliteit voordat je seksuele avonturen begint.

Voor wie is SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml is bij uitstek geschikt voor mannen die op zoek zijn naar een extra stimulans om hun seksuele leven te verbeteren. De SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml kan worden gebruikt bij het spelen met seksspeeltjes, of het nu alleen speeltjes of samen met een partner zijn. De krachtige aroma's zorgen ervoor dat je seksleven een hoogtepunt bereikt.

Hoe SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml je seksleven kan verbeteren?

De SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml heeft als voornaamste doel om je seksleven te verbeteren door je meer opwinding en energie te geven. De intense geur uit de Japanse Shiatsu-lijn, zal je verleidelijkheid verhogen, waardoor je meer zelfvertrouwen hebt om zelfverzekerder te zijn. Als je geïntrigeerd wordt door seksspeeltjes, zal SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml je seksavonturen spannender maken.

Met welke andere speeltjes en toys kan je SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml gebruiken?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml is de perfecte aanvulling op een scala aan seksspeeltjes en toys. , , kinky benodigdheden en massage-producten zijn slechts een paar van de items die gebruikt kunnen worden in combinatie met SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml om de ervaring zoet en grenzeloos te maken.

Hoe moet SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml gereinigd worden?

Als je de SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml wilt reinigen, gebruik dan een doek die voorzichtig met warm water en een milde zeep bevochtigd is. Veeg de doek over het oppervlak om de seksspeeltjes of toys die je gebruikt schoon te maken. Droog de seksspeeltjes of toys volledig met een schone doek voordat je ze opbergt.

Waarom je SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml moet proberen en bij Ladykiller kopen?

Als je op zoek bent naar een verfrissende, verleidelijke en uitmuntende geur, creëer je een seksuele uitstraling die bij je past, SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml is de perfecte manier om al je verlangens uit te drukken. Koop het product in onze seksshop Ladykiller.nl, waar je de beste prijs krijgt als je al meerdere produkten in je winkelwagen hebt. Probeer SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Lightblue – 50 ml vandaag nog en voel je steeds weer je seksuele verlangens aanwakkeren.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4042342006261