Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml: ontdek zelf de sensuele en glorieuze sensaties die SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml je kan bieden. SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml is een parfum dat is samengesteld uit pheromonen afkomstig uit de kruiden en extracten van de beste Aziatische planten. Deze parfum is speciaal samengesteld om de intieme momenten die je met je partner deelt nog spannender en intensiever te maken.

Wat is SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml is een parfum dat is samengesteld uit pheromonen afkomstig uit kruiden en extracten van de beste Aziatische planten. Tevens bevat SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml ook aroma componenten die een unieke ervaring kunnen creëren. De parfum is verpakt in een 50 ml flacon. Deze flacon is gemaakt van xeninyl en bedrukt met een seksuele afbeelding, wat zorgt voor nog meer spanning. De parfum is geschikt voor alle huidtypes en bestaat uit een combinatie van ingrediënten die ervoor zorgen dat je je er seksueel aantrekkelijker voelt en dat er meer spanning en sfeer ontstaat tijdens jouw intieme en sensuele momenten met je partner.

Hoe gebruik je SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml is eenvoudig te gebruiken. Breng een kleine hoeveelheid parfum aan op je slanke, volle armen en benen. Verdeel het equisitie over de droge huid van je hele lichaam. Breng het vervolgens aan op je borst en romp. Breng een minieme hoeveelheid parfum aan op je gezicht en je voor nog meer sensuele sensaties.

Voor wie is SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50ml bedoeld?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml is bedoeld voor mannen met een sensuele en mysterieuze geestesnaasten. Voor mannen die zichzelf aantrekkelijk maken met een subtiele, maar uitwerkelijke geur. Mannen die zichzelf meer zelfvertrouwen willen geven en hun liefdesleven een vloeiende invulling willen geven.

Hoe verbetert SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml je seksleven?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml verbetert je seksleven doordat het je bent de mogelijkheid geeft om je geest en lichaam op een ander niveau te brengen. De parfum bevat pheromonen, die je lichaam stimuleren om meer oestrogeen en testosteron uit te scheiden. Hierdoor voel je je meer sexy en geil, waardoor je meer zelfvertrouwen hebt. Ook bevat SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50ml aroma-componenten, die je seksueel bevrijd en je meer energie geven.

Met welke andere speeltjes en toys kan je SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50ml gebruiken?

Je kunt SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes en toys. Denk hierbij aan voorbinddildos, lubrikanten, , butt plugs en . Deze speeltjes en toys kunnen een heerlijke boost geven aan je seksleven, zodat je meer kunt genieten van zowel jouw als haar plezier.

Hoe reinig je SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50ml?

SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml is eenvoudig te reinigen met milde zeep en warm water. Laat de parfum vervolgens goed drogen voordat je deze opnieuw gebruikt.

Probeer het uit en koop SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml in onze seksshop Ladykiller.nl

Wil jij de volle sensuele kracht van de SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50ml ervaren? Let dan goed op wat je ruikt en waar het je toe inspireert. Probeer SHIATSU Pheromon Fragrance Man – Grey – 50 ml uit en ervaar de krachtige en mysterieuze sensaties die ervoor zorgen dat je meer energie krijgt en je jezelf meer aantrekkelijk voelt. Koop deze heerlijke parfum vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4042342006254